Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ
Alt 29.03.2008, 09:22   #9
yenicubuklu
Acemi Yiğido
 
yenicubuklu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 07.02.2006
Mesajlar: 69
Thanks: 16
10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yenicubuklu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster


Sitemiz; Sivas’ı, Türkiye’ye duyurmanın ötesinde artık tüm dünyaya duyuruyor. Sivas’ın ve Sivaslı’nın adı bizimle birlikte tüm dünyada anılıyor. Sitemiz son gelen istatistiksel verilere göre 122 ülkeden takip ediliyor.

2001 yılında kurulan ve 7. yılını kutlayan sitemiz dünyanın birçok yerinden takip edilmektedir. Sitemiz bugün 122 ülkeden ziyaret edilmektedir. Bugün; Japonya’dan Kanada’ya, Kazakistan’dan Yeni Zellanda’ya, İran’dan İsrail’e dünyanın dört bir tarafından sitemiz ziyaret edilmektedir. Bu sonuçlar sitemizin tüm dünyada ne kadar takip edildiğini ve sadece Sivas'a ve Türkiye'ye hitap etmediğini göstermektedir.

Bizler bugünlere hep birlikte geldik. Sizlerin teveccühü omuzlarımızdaki yükü daha da ağırlaştırmıştır. Bununda bilinciyle kaliteli tartışma ortamları ve paylaşımlarıyla sitemiz mevcut taraftar siteleri arasında apayrı bir konuma gelmiştir. Yiğidolar'ın buluşma merkezi olan sitemiz "Spor, Sevgi, Barış ve Kardeşliktir" ilkesi çerçevesinde Sivas'a ve Sivaslı'ya yakışır biçimde hizmetini sürdürecektir.

Ortak sevdamız olan Sivas ve Sivasspor etrafında birleşerek daha güzel günlere daha güçlü olarak ulaşacağız. Ve bu yoldaki engellemelere karşı hep birlikte karşı geleceğiz, kar topu misali her geçen gün daha da büyüyerek, kenetlenerek yol alacağız. Bizler bir olduğumuz sürece hiçbir kuvvet aramıza nifak tohumları serpemeyecektir.

Siz değerli üyelerimizin de katkılarıyla kalitemizi her geçen gün artırarak daha güzel hizmetler sunacağız.


DEGERLI KARDESIM RUSTU VE EKIBI
CALISMA VE GAYRETLERINIZI TAKTIRLE KARSILIYORUM. EMEK OLURSA YEMEK DE OLUYOR DEMEKKI. SITEYE UYE OLAN BIZ HOLLANDALI YIGIDOLARIN SAYISI GUN GECTIKCE ARTIYOR.

SIZI IZLEMEYE DEVAM EDIYORUZ. HELE BIR DE SAMPIYON OLALIMDA SEN OZAMAN GOR SITE NIN NE GELDIGINI
SELAMLAR
__________________
Çelebi
yenicubuklu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yenicubuklu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...