Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 29.03.2008, 21:43   #213
ganyani
Yeni Yiğido

1 Mesajına 5 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ganyani Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KATILIYORUM AMA KASIMPASANIN STADI 10.000 KISILIK VE O STADIN DOLMASI BAYA BI ZOR O KADAR KASIMPASALI TARAFTAR DUNYADA YOK
Arkadaşım sen hiç Kasımpaşaya geldinmi hangi ilçeye bağlı nerede kalıyor nasıl bir yer haberin yok galiba o yüzden fazla konuşma sana cevap vermek bile gereksiz...

Alıntı:
kadir984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM AMACIM ORTALIK KIZIŞTIRMAK FALAN DEĞİL AMA GERÇEKTEN GARİP GELİD KINADIĞIM İÇİN BU MESAJI YAZIYORUM ;

arkadaşlar kasımpaşa taraftar sitesine girdim ya bu kadar olur dedim VALLAHİ. inanın adamlar maç izlemeye değil olay çıkarmya yeminleşiyorlar. bu ne anlayış ben kınadım gerçektende. kimisini yaşı epey küçük resimlerinden belli oluyor. Hani biz KASIMpAşalıyız anlamında.

üye olup BİZDE SİVASLIYIZ aslanım diyesim geliyor ama orada maça gidecek olan sivaslı hemşehrilerimiz için bunu yapmayacağım. ama şart olsun maçtan sonra üye olup o lafları adrese teslim edeceğim söyleyenlere.
BİZ HANGİ MAÇTA BÖYLE BİR ŞEY YAPTIK HİÇ HATIRLAMIYORUM.

SİVASSPORUM inşallah bu maçtan 3 puanla dönersin.

merak edenlere sitenin adresi arkadaşlar.

http://www.kasimpasaliyiz.biz/upload...r-6526p17.html
Arkadaşım bahsettiğin sitenin sahibi ve editörü benim... karşılık verilmeden bir kötü yazı varsa kullanıcı ismini bana bildir...
ilk sataşma sizin taraftarlarınız tarafından gelmiştir...

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bırakın bu külhanbeyli ayaklarını artık kardesim
ne o ya asarız keseriz hala!eşkiya mısınız taraftar mı?eger orada bir sivaslı hemserimizin basına birşey gelirse bunu cok acı ödersiniz!
unutmayın sivaslı sadece sivasta yok!

Benim anne tarafım sivas gürünlü oradan göçmüşler atalarımız...
ama Ben Kasımpaşalıyım...
Orada sivaslı birisinin başına bir şey gelirse bilki kendi enayiliğinden gelmiş olur...
Acı ödersiniz diyerek tehtit eder şekilde konuşmuşsun kimse hesap ödetemedi bize ödetemezde....
Sende unutmaki Kasımpaşalıda sadece Kasımpaşada yok...
Kasımpaşayı Kasımpaşalı olmayıpta sevende milyonlarca insan var...
ganyani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla