Tekil Mesaj Gösterimi
--->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 31.03.2008, 10:03   #30
vkeskek
Yeni Yiğido

vkeskek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vkeskek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN

Trabzon taraftar formunu satır satır okudum.Önceki yorumlarımda belirttiğim gibi şampiyon olmamızı istemiyorlar(büyük çoğunluğu)Ama kendi takımları dışında bir takımın (Fb.Gs.Bjk) şampiyon olmasını nasıl isterler anlayamıyorum. Bir çok sivasspor taraftarının başka takım tuttuğunu biliyoruz.Ben eski gsliyim Uefa kupasını aldıktan sonra takımı dağıttılar.Fatih terim kaçtı gitti.Büyük düşünemediler.Bizim işimiz buraya kadar dediler ve dediklerinde haklı çıktılar.O dönemden hangi futbolcu dünya çapında.Hiç biri değil.Ne hakan,emre okan vs.sürünüyorlar. Demek istediğim bizim takımımız ligdeki 3.yılında şampiyonluk mücadelesi veriyor.Takımda ve taraftarın içinde büyük düşünen insanlar var.Mücadele etmeyi seven taktik bilen ve yerine göre davranmasını bilen insanlar var. Diğer takım taraftarlarına (özellikler ts 4. büyük olan ve yerini bize kaptırmamak isteyen) lütfen kendi takımınızın şampiyon olması için mücadele edin.3 puanın arkasına sığınıp geri lan 33 haftayı gözardı etmeyin. Bizim hedefimiz 4. büyük olmak değil her zaman 1. olmaktır.Zirve mücadelesi vermektir.Onca sene 1.lige çıkmak için mücadele verdik didindik durduk.2.lig kadrosunu devam ettirdik ve başarı öyle geldi.İnanana ve mücadele eden takımın taraftarı olmak insana gurur veriyor.
vkeskek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla