Sivasspor'un ve diğer şampiyonluk mücadelesi veren takımların fikstürlerine baktığımda, eğer bu haftaki Sivas'ta oynanacak mücadeleyi kayıpsız kapatabilirse Sivasspor (ki bence BJK maçında Sivas puan kaybetmeyecek) Sivasspor bu senenin ve Anadolu'nun yeni şampiyonudur. Gaziantep'liyim Ankara'da ikamet ediyorum. Sivasspor'u çok yakından takip ediyorum. Form grafiğine ve fikstürüne baktığım zaman Sivas'tan başka şampiyon göremiyorum. Keşke Fenerbahçe maçındanda kayıpsız ayrılsaydınızda şampiyonluğu şimdiden ilan etseydiniz

) Ek olarak bu haftaki gösterdiği performanstan ötürü kendini Türkiye'ye ispatlamış olan Cvetkov'u maçı izlerken ayakta alkışlayan biri olarak onada Gol Krallığı yarışmasında yürekten vede yürekten başarılar diliyorum. Başkanınız Mecnun beyin ve teknik heyetin (Başta Bülent Hocam olmak üzere)vede Gönülleri ile oynayan Sivasspor'lu futbolcuların Sivasspor'u şampiyonlar liginde büyük başarılara taşıyacağınada canı gönülden inanıyorum. Benim, Sivas'lıların ve Sivas'ı artık büyüklerin arasında kabul eden tüm Türkiye'nin bu inancını boşa çıkartmayacağınızı dileyerek Şampiyonluk kutlamalarına bi davetiye istiyorum

)
Saygılar
Boran Karahan.