Bülent Uygunu tabrik ediyorum, o malum maçtan beri hep sağ duyulu, ortamı yumuşatıcı, yapıcı konuşmalar yaptı, karşı tarafın hassas olduğu bir çok konuya dikkat etti, iki maç kazanınca büyüklük taslayan kendisini 4. büyük ilan eden bir çok t.direktör gibi davranmayıp olursak 5. büyük oluruz dedi, kazandığı maç sayısı iki ile sınırlı kalmadığı halde, Trabzonun görkemli mazisini görmezlikten gelmeyip "anadolunun abisi" sıfatını kullandı çok vakit, iki takımın dostluğunun sürmesi için elinden geleni yaptı.. ama gel gör ki aynı demeçleri karşı taraftan duymak pek mümkün olmadı... Trabzonun milyonlarca taraftarı var, tabiki hepsi birbirinin aynı diil bizim şampiyon olmamızı isteyende olacak istemeyende.. şahsen trabzonlu herkesten her sözü beklerdim lakin şu sözü aslaaa..
Alıntı:
|
..ben sivasin sampiyonluguna tercihle f.bahceyi tercih ederim..
|
bu nasıl bi ruh halidir anlamak mümkün değil.. bunu söylemek "Trabzonsporluluk" la çelişir her şeyden önce..
bu konuyu artık fazla dallandırmamak gerektiğini vede SPORUN SEVGİ, BARIŞ ve KARDEŞLİK olduğunu bi kez daha vurgulamanın faydası olacağını düşünüyorum..