--->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!
bu fener bahce denilen bir mafyayi simdi durust ce aciklama yapmiya davet ediyorum simdide ciksinlar desinlerki hakem yardimiyla biz maci kazandik desinlersene hakem denen ******** sivriserviye sesleniyorum bu mactan aldigin parayi cocuklarina yedireceksin ********ce kazanilan parayi azda olsa serefliysen bu parayi alma fenerin kopegi olarak boyle kal buda sana vede seningibi ******** insanlara yakisiyor bende burdan tum anadolu kuluplerine sesleniyorum tumunuz cekilin ligden boyle oruspu cocuklari kimin maclarini yonetecekler bir bakalim anadolu kulupleri olmasa fb bjk gs buyuk kulup ola bilirlermiydi size soruyorum ha birde sunu ekleyim spor yorumculugu yapan kargalarada sesleniyorum sizde sereflice maclari yorumlayin vede degerlendirin artik onun bunun yalakaligini birakinda turk futboluna yardimci olun yoksa sizingibi yorumcular oldugu muttetce bu hep boyle olacak hep hakemleri korumuya calisiyorsunuz birde donun bakin bu hakemler neden avrupada bir mac yonetmiyorlar hic bundandami bir seyler cikarmiyorsunuz dun kayseriyi yendirdiniz bugunde sivasi birileri cikipta birgun dur demiyecekmi sizingibilere
|