08.04.2008, 15:34
|
|
|
Acemi Yiğido
11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 
|
--->: -->: --->: -->: --->: KARİM SAİDİ
Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı
Ya daha demin Lig TV de Alex'in kafa golünü izledim ve Alex'le kafaya cikan Abdurrahman Dereli. Inanmiyorsan gir bak, kafadan mi atiyoz sanki burda. Ben ayrica yerli futbolcularimizi kötülemek istemedim, yalnizca Saidi'yi haksiz yere yerden yere vurdugunu söylüyorum.
Fener macini sadece ben izlemedim dogru ben sade gördüklerimi anlatiyorum. Sen ne dersen de Alex'le kafaya cikan Abdurrahman Dereli bunu sade ben demiyorum golü gören herkes der
|
Apo defansin gobeginde oynamadigi gibi, defansin gobeginde oynayan ve Alex ile kafaya cikan Karim Saidi idi…
Feyenoord kulubunun internet sitesine girip, bu fotbolcuyu Sivasspor’a ucretsiz verdigi icin mutlaka tesekkur edecegim. Galiba Sivasspor’un has yuzune hayran olduklari icin olsa gerek.
Ayrica, Tunus Futbol Federasyon’una neden boyle bir mukemmel stoperi artik milli takiminiza cagirmiyorsunuz diye sitem dolu bir email cekecegim.
Yoksa, Feyenoord ve Tunus Milli takim teknik direktorleri benim gorduklerimi gormus olabilirlermi acaba.
Benim kotum, yabancinin iyisinde yinede ………………….
Herneyse kardesim biz sizinle anlasamayacagiz galiba. Dolayisiyla, anlasamamakta anlasalim…
|
|