Tekil Mesaj Gösterimi
--->: inş. küme düşeriz
Alt 08.04.2008, 18:01   #5
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: inş. küme düşeriz

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beşiktan maçından once şampiyonluk hesapları yapılıyor futbolcular ve bulent hoca yere göğe sığdırılamıyordu stada girdik futbolcuları çağıracağız sesimiz duyulmuyor biz yinede çağırmaya çalıştık maç başlıyana kadar ama malesef sesimizi duyuramadık maç başladı yiğido gençlik üni. ve çılgınlar destek veriyor butun stad şampiyonluğun en onemli maçlarından birini çekirdek çıtlatarak izliyor ve karşıda mütiş bjk taraftarının şovları ve holosko golu attı stad 2. dk sivas diye bağırdı ondan sonra onlar çekirdeğe biz desteğe devam ettik ve ardından holosko 2. golu attı statta bjk lilerin sesleri vardı bizde desteğe 2. yarının ortalarına kadar devam edeildik ondan sonra bizde oturmak zorunda kaldık statta sadece bjk taraftarının mütiş şovu birde bizim çekirdekçilerin futbolculara sovmeleri vardı sonra kızılıyorkı takım niye maçı kaybetti takıma destek olundumu ki maçı kazansın şu ana kadar buraya gelmesi bile mucize takım lider otobus alınacak 500.bin ytl 3-4 ayda toplandı ama bir bursa bizim topladığımız paranın 4-5 katını 7-8 saatte topladı stattan 500-600 m uzaklaştım (halil rıfat ilköğretim okulunu 150-200m geçtim) ama bjk taraftarının sesi hala geliyordu adamlar takıma tam destek veriyor gerçi onların çoğuda sivaslı kopekler maçtan önce pankart açtılar SİVASLI KARTALLAR ortasındada 58 yazıyordu bu çok buyuk bir ayıp maçtan sonra siteye geiremedim ertesi gun girdim herkes futbolculara takıma kızıyor bazı futbolcular oynatılmasın deniliyor bu takım şu anda 7. veya 8. olsaydı kim kızabilirdi 3. değilsin diye ama onlar ellerinden gelenin kat kat fazlasını yaptılar ve şu anda ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar vede sonuna kadar kovalıyacaklar şampiyonluğu bu taraftar bu başarıyı gerçekten haketmiyor bizim yerimizde 2. ligde oynuyan antalya eskişehir sakarya altay gibi takımlar olsun şu an takımları lider olurdu suç bizim futbolculardamı hayır kesinlikle değil suç her maç çekirdek yiyen taraftarda suç sivaslıyım diyerek ovunen maddi desteğe gelince kaçan taraftarda suç futbolcusuna soven taraftarda suç rakıp takım taraftarının stadı inletmesine izin veren taraftarda suç ne hocada nede futbolcularda suç taraftarda biz buraları haketmiyoruz seneye inş. küme düşeriz o zmn gerçek taraftarımızı görürüz
canım hemşehrim küme düşme konusu hariç hepsine katılıyorum ben istanbuldayım burdaki maçlarda farksız bizim taraftarımız türibüne alışık değil ben yılarca galatasaray maçlarına gittim orada durum çok çok çok farklı bizim 3 . senemiz yavaş yavaş artık şu tirübün olayını sivaslı hemşehrilerimiz öğrenmesi lazım bizim gol sevincimiz bile en fazla 30 saniye sürüyo diğer takımlar malup bile olsa tezahurat hep yükseklerde oluyo
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Ediyor...