Konu: BASKETBOL
Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BASKETBOL
Alt 16.04.2008, 20:27   #2400
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: BASKETBOL

"Oyuncularımı tebrik ediyorum"
ULEB Kupası 3'üncülük maçında Galatasaray Cafe Crown, MBC Dinamo Moskova takımına 84-67 yenilerek, dördüncü olurken, Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer şunları söyledi:

"Bu turnuva boyunca hiç korkumuz olmadı ve her takıma karşı cesurca mücadele ettik. Oyuncularım Galatasaray Cafe Crown'un neler yapabileceğini gösterdi. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Turnuvadan birçok kazanımla dönüyoruz. En önemlisi sert müdafa yapmayı yeniden öğrendik ve sert savunma yapan takımlara karşı nasıl oynamamız gerektiğini gördük. Bu öğrendiklerimizi Türkiye Ligi'nde ve Play-Off'larda ortaya koymaya çalışacağız. Üç gün boyunca sadece bir maç kazanmış olabiliriz, ama cesurca oyunumuz ve mücadele gücümüz geleceğe yönelik umutlarımızı artırdı. Galatasaray Cafe Crown bundan sonra devamlı finalleri ve şampiyonlukları zorlayan bir takım olacak".

Galatasaray Kulübü'nün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır, dün kaybettikleri yarı final maçında turnuvaya veda ettiklerini ifade ederek, "Çok zorlu bir maçın ardından elenmenin etkisinden tam olarak kurtulamadık. Ama çok önemli tecrübeler kazandık. Artık tek hedef Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak. Hem erkeklerde, hem de bayanlarda sezonu şampiyon kapatmak için çalışacağız. Oyuncularımızı ve teknik kadromuzu yürekten tebrik ediyorum" dedi.

Cüneyt Erden ise şöyle konuştu:

"Turnuvada ilk dörde kaldıktan sonra en kötü derece ile bitirdik. Üzgünüz, ama takım olarak birçok ders çıkardık. Sert savunma yapan ve tempolu oynayan takımlara karşı nasıl mücadele edeceğimizi gördük. Galatasaray olarak 10 yıldan sonra katıldığımız bir Avrupa turnavasında ilk dörde kalmak önemliydi. Bu turnuvanın tecrübesi bize çok şey katacak. Bundan sonraki yıllarda takımımızı finaller ve şampiyonluklar bekliyor. Türkiye Ligi'nde de bu tecrübelerimizi ortaya koyarak şampiyon olmak istiyoruz."

Erdem Türetken de, "İlk dörde kalan takımlar birbirlerinden çok ufak farklarla ayrılıyorlar. Maç içinde yaptığınız ufak hatalardan dolayı kayıplar yaşıyorsunuz. Bugün onlardan biri oldu. Turnuva genelinde iyi mücadele ederek, takım karakterimizi ortaya koyduk. Final oynamayı isterdik tabii. Ama buradan kazandığımız tecrübelerle ilerleyen yıllarda daha iyi seviyelere geleceğiz. Ben tüm takım arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum" ifadesini kullandı.
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır