--->: BASKETBOL
Ceyhan'da sezon sonu yemeği
Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyespor'da başkan, idareci, teknik kadro ve sporcular geleneksel hale getirdikleri sezon sonu yemeğinde buluştu. Adana ATOSEV'de düzenlenen yemeğe, Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, Şube Sorumlusu Alemdar Öztürk, As Başkan Kutfedi Kılınç, Genel Menajer Haki Buhari, Koçu Levent Deringöl ve sporcuların tamamı katıldı.
Yemekte konuşan Başkan Sözlü, sezonu değerlendirirken, "Basketbolde Ceyhan Belediyespor öncesi ve sonrası olacak demiştik. Gerçekten bugün arkamızı dönüp baktığımızda ne kadar yol katettiğimizin farkına varıyoruz. Bizlere asansör takım olarak bakanlara bu ligde ne kadar kalıcı olacağımızı gösterdik. Bu yıl belki çok ciddi yarımlar yapamadık ama iyi işler başardığımızı düşünüyorum. Bizlere, Ceyhanlı basketbolseverlere Türkiye Kupası da yarı final, ligde ise çeyrek final heyecanı yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Ceyhan Belediyespor Kaptanı Gülizar Sezer ise Ceyhan Belediyespor'da iyi bir sezon geçirdiğini belirterek, "Ceyhan Belediyespor'dan olmaktan çok mutluyum. Ceyhan'da güzel günlerimiz oldu. sezon öncesinde bazı sakatlıklar ve aksilikler yaşadık. Önce Juli'nin sakatlanması, ardından Tausha Mills'in sakatlığının düzelmemesi ve Kristin Green'in takımdan ayrılması bizleri etkileyen faktörler oldu. Ama, bir çok takımı yenme başarısı gösterdik. Türkiye Kupası'nda şansız bir şekilde finali kaçırdık. Her şeye rağmen iyi bir sezon geçirdiğimize inanıyorum" diye konuştu.
|