Tekil Mesaj Gösterimi
Uygun verdiği sözü tuttu.
Alt 13.08.2005, 20:14   #1
ElbeyLi58
Usta Yiğido
 
ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.165
Thanks: 0
12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein
Standart Uygun verdiği sözü tuttu.

Brezilyalı orta alan oyuncusu Dennys ile anlaştı.

Kulüp genel menajeri Bülent Uygun, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, bu kapsamda Brezilya Birinci Ligi takımlarından Atletico Paranense'nin 20 yaşındaki orta alan oyuncusu Dennys Richard Pena Lemego ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını bildirdi.

Dennys'in, Gaziantepspor maçı için Adana'da bulunan takıma katılacağını kaydeden Uygun, Brezilyalı futbolcuyla ilerleyen günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacaklarını söyledi.

Daha önceden Brezilyalı golcü Anderson ile savunma oyuncusu Sergio'yu kadrosuna katan kırmızı-beyazlı ekipte, Dennys'in transferiyle Brezilyalı futbolcu sayısı 3'e çıktı.

Bülent Uygun,"Verdiğimiz sözü tutarız"
Geçen hafta içinde taraftarlara Brezilya'lı bir yıldızın transfer edileceğine dair söz verdiğini hatırlatan Uygun,"Artık sıra taraftarlarımızda.Biz Sivasspor olarak verdiğimiz tüm sözleri tutarak taraftarlarımızın yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz.Ancak taraftarlarımızında 12. adam olarak tribündeki yerlerini almaları ve bize maddi manevi destekte bulunmalarını bekliyoruz" dedi.
__________________
http://img384.imageshack.us/img384/3716/z6ie.jpg
Büyük Baskan
ElbeyLi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır