Alıntı:
tanju_58 Nickli Üyeden Alıntı
heleşükür birleşme için ilk adım atıldı sonunda.o tarihe kadar diğer gruptaki arkadaşlarında dahil olması lazım.özel amlem,atkı vs tek tip şeyler hazırlanmalı...
|
gardaş benim bildiğim tekstil işleri kulübümüze bağışlanacak.
yiğidolar adı altında dergi,gazete,matbaa,düğün salonu,eğitim ve öğretim hizmetleri,radyo ve televizyon proğramcılığı gibi çalışmalardada yer alıyor.mesela sivasspor ismi ile ne yapılıyorsa yiğidolar ismi ilede yapılır.çünkü devletin belirlediği sınıfa bağlılar tse de.
ilk adım atıldı gardaş dediğin gibi.senin gibi gardaşlarımızla 2. adımımız kuvvetli olacak.bu zor bişey değil.büyük taraftar oluşumunu oluşturulunca bu yolda olmalı insanlar.ilerde onlarla iftahar edecek nesiller olacak.çünkü biz her zaman olacağız.yol gösteriyoruz.lideriz reisiz demiyoruz.1 kuruşta kazanmıyoruz.
tekstil ürünlerinin satışını kulübe verme aşamasında olmamız örnektir.kulüp değerlendirsin.polar atkı forma...
yapması zor değil.dediğim gibi herşey sivasspor içinse vereceksin bişeyler.maratondayız.buraya yazıyoruz.varsa omuz omuza olan buyursun.
bide ben istanbuldayım.her maç gelemem ama orda güvenilen arkadaşlarımız yol göstercektir iyi çalışmalarla.
sivasspor.com sitesindende zaten buluşma adresi duyrulur.saat falan filan işte.onun gibi.