Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: Kasımpaşaspor küme düştü
Alt 20.04.2008, 00:41   #10
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: -->: --->: Kasımpaşaspor küme düştü

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tayyip bey iktidara kasımpaşa ilk yıl 2 lige 3 yıl süper ligee...bir de stat var ki adı dillere destan..tuhaf...harbiden hakkıyla..
evet ben kasımpaşayı savunuyorum çıktığındada öyle dediler ama onlar altayı nasıl yendiler seyreden herkez biliyor hakem altayın çıkması için elinden geleni yaptı ama Kasımpaşa hakemide alt etti ve bu lige çıktı eğer tayip bu takıma destek verseydi bu takım ligde kalırdı bu arada Göztepede SÜPER LİGDEN AMATÖRE 5 SENEDE İNDİ ACABA O NEDEN yazık bizlere ki yazık neden her şeyde öküz altında buza ararız
NOT: SPORA SİYASET KARIŞTIRANLARA LAFIM ULUSOYUN FEDERASYON BAŞAKNI SEÇİLDİĞİ DÖNEM OY VERENLER KİMLER BİLMEDEN YORUM YAPANLAR YETER ARAŞTIR VE YAZ ŞİMDİ BANA SİTEM EDECEKLER TAYİBİ SAVUNDU DİYECEKLER AMA BENİ BEN BİLİYOM BİDE TANIYANLAR AMA SIRF KARALAM OLSUN DİYEDE YAZMAM