Alıntı:
PARTNER58AHMET Nickli Üyeden Alıntı
bend ebişey demek istiyorum bu maçın ardından böyle yazanlar kaç defa sivasmaçına gittiler bilmiyorum am
zaten bellisivasımızın insanını geliri ama
yinede teşekür ediyorum taratara bu görüntüler bence mmaçtan dakikalarca önce çekilmiş statda gayet kalabalık taraftar vardı destekleyen tüm yiğidoları kutluyorum bu yazılan larada katılmıyorum sivaslıya yzıklar olsun diye bir kavram olamaz ama desteklemeleri açısından yazın güzel şeylerki millet gelsin bence
|
CANIM KARDESIM BEN 85 TEN 2002 YILINA KADAR KESINLIKLE ICERDEKI MACLARI KACIRMAMIS BIR TARAFTARI HEMDE UNUTMAYIN EVET UNUTMAYINKI OZAMANLARDA BIZ 5 MILYONA 90LI YILLARDA BILET ALIPTA MACLARA GIDIODUK BEEE YAW UTANILACAK BI DURUM BU TAKIM SUPERLIGTE FENERE CIMBOMA COCUKLUK TAKIMLARIMIZA KAFA TUTUYO BIR EFSANE OLUYO AMAAAAA MACLARA KAHVEDE 3 MILYONA CAY PARASIYLA 4 MILYONA IZLIOOOO HADI BURDAN BUYUR BAKALIM YA UZATMAYALIM SENIN YASINI BILMEM AMA BENIM HAYATIMDA 22 YILLIK SİVASSPORLULUK VE YİGİDOLUK VAR ....
BU NEDENLE KINIYORUM BU TARAFTAR SEKLINI YA 3. LIGDEYDIK DIYORUM NEDIOM ANLAYIN ARTIK OZAMAN BILE STADIMIZ 10 BINDEN AZ SEYIRCI OLMUODU YALANIM VARMI ARKADASLAAAAR OZAMANLARI BILENLEEEEERRR ÇYAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIII
AYRICA SUAN 6 YILLIK ISTANBULDAYIM FENER STADINDAKI MACTA DAHIL HIC BIR MACINI KACIRMADIM BURDA VE 15 BININ ALTINDA OLMADIK...