Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Her üye konu açamaz
Alt 22.04.2008, 11:27   #12
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: Her üye konu açamaz

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yiğidolar, www.sivasspor.com sitesine üye olan herkesin, üye olmasının ardından hemen cevap verebilme ve konu açabilme yetkisi verilmemesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha öncede yine başka kulubün taraftarının açtığı konuda yazılan yazıların sayfamızda kirlilik oluşturduğuna şahit olanlarınız olmuştur. Bugün de aynı olay yaşanmış olup bunun önüne derhal geçilebilmesinin formülü üzerinde çalışma yapılmasını istiyorum. Üye olan kişinin anında cevap yazma hatta konu açma yetkisine belli bir gün müddeti verilmesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.

Konuya destek verilmesi halinde site yönetiminin konu üzerinde ciddi çalışmalara yöneleceğini ümit ediyorum.
evet kardeş sonuna kadar haklısın ben daha ileri giderek diyeyimki profilde kendini gizleyenler katiyen konu açamasın kim kimden kendini saklıyor burda onu anlamış değilim

herkez kendini tanıtacak gerçek bilgiler yazsın benim görüşümde bu saygılar