Konu: İlan Edelim
Tekil Mesaj Gösterimi
--->: İlan Edelim
Alt 22.04.2008, 18:21   #20
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: İlan Edelim

Alıntı:
video58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
can kardeş benim bildiğim istanbulda yönetici ile görüşüldüğüdür.
ayrıca mantıklı bakmak gerekiyor.şuan yapılan sadece alıştıra alıştıra anlatımdır.kalan 3 maçta organizasyon yok.hedef yeni sezon.ancak belirtilecek bundan sonraki konunun tesisler önünde buluşulması ile ilgili bir konu olacağını biliyorum.tarihi hemen şimdi 10-20 gün ileri atacak halimiz yok.ayrıca reise reis lidere lider demeyede hazırız.belirtilmiş bu zaten.ama eşitlik ve yiğidolar isminde toplanarak birşeyler yapılmasının vakti gelmiştir.bilinen birşey varki yeni sezona göre hareket ediliyor.bizlere verilen bilgilerde sizin gibi.bana kalırsa hemen birlik olunmalı.bazı arkadaşlarla aynı fikirdeyim.tesisler önündeki buluşmadan sonra ziyaretimizi değerli başkanlarımıza yapacağız.ama hep birlikte.ondan önce kararların alınacağı bir ön görüşme olacaktır.direk gideriz işimizi hallederiz.buda kolay ama sivastaki gruplarımızada ihtiyacımız var.şuan kimse birşey yapamıyor.yapılıyor deniliyorsa inanmam.elde olan bir koz var.derine inersek biraz ayıp olur.bekleyelim görelim demekten başka çare yoktur.koz iyi kullanılıyor.ama kulübün yararına...
hem okuyanlarda var şuan bu konuları.bazı kişilerin telleri var.aranıldığında yanımıza gelebilecek kişileri ynlendireceklerdir.kimsenin yapamadığı bir düşünceyi gerçekleştireceğiz.Örnek Yeniçeriler dönüyor denildi.işte olmuyor.birleşilcek denildi işte olmuyor.OLmuyor olmuyor.
bu olacak mı diyeceksin.olacak....
yanıt vermek zorunda kalıyorum.inş. kızmazlar.
geliyoruz diyipte gelmiyoruz diyenlerden olmayacağız.
buna eminim.son olarak diyim.

3 ay denilmiş.yooo 45 gün kaldı.
buna yakın bir zamanda da konu ile buluşmaya davet edileceksiniz.
telefonlarda var bazı kardeşlerimizin.sivastakilerde n..

bu yeni reisi tanıyomuyuz bizler.
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla