Tekil Mesaj Gösterimi
--->: ŞAMPİYONLUK TRABZON'DAN GEÇER
Alt 24.04.2008, 22:04   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1008 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: ŞAMPİYONLUK TRABZON'DAN GEÇER

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent hoca bazen zamansız konuşuyor...

birde Lig Tv deki röportajı varki o daha beter.

BÜLENT UYGUN: "GÖNLÜM FENERDEN YANA"
"Derbi maçların favorisi olmaz. Birçok derbi maç oynamış eski bir futbolcu olarak taşıdığınız düşüncenin çoğu kez tersinin gerçekleştiğini iyi bilirim. Stratejik olarak iyi hazırlanan takım galibiyete yakındır. Son zamanların en zor derbisi oynanacak. Herkesin, özellikle taraftarların sağduyulu olması gereken bir maç. Sahadan galip ayrılan şampiyonluğun en büyük favorisi olur. Çok zor bir maç olacak. Gönlümden geçen Fenerbahçe’nin kazanması. Ben Fenerbahçe forması giydim, orada futbol oynadım. Gönlümden tabii ki Fenerbahçe geçiyor. Fenerbahçe daha iyi bir kadroya sahip. Dolayısıyla ağırlık Fenerbahçe’den yana ama neticede bir derbi maç ve ihmale gelmez. Takım halinde mücadele etmek ve stresinizi yenmek zorundasınız. Biz Sivasspor olarak herkesten taktir gören bir takımız. Kendi takımı şampiyon olamıyorsa bizim şampiyon olmamızı isteyen bir kitleye sahibiz artık. Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarından toplam 9 puan alarak şampiyon olan veya Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takım olmayı hedefliyoruz."

orada oynamış olabilirsin. ama şuan en önemli rakibimiz fenerbahçe. onun kazanması demek puan farkının artması demek.
gönlümden geçen beraberlik deseydin bari....
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=37478
Haklısın arkadaşım, Sevgili Bülent Hocamızın gönlünden Fenerin galibiyeti değil, Sivasspor'un menfaati neyi gerektiriyorsa onun geçmesi gerekirdi. Bu açıklamayı üzülerek okudum, talihsiz bir açıklama olmuş. İnşallah üç hafta sonra şampiyonluğumuzu ilan ederek bu kısma bir sünger çekeriz de kimsenin gönlünden başka takım geçmez.

Bu arada yönetimimiz ve teknik ekipten gelen bu fenervari açıklamalar bizi sağdan soldan gelen Sivas Fener'e yattı tarzında abuk subuk laflara daha çok maruz bırakıyor. Lütfen hocam biz Sivas dışında yaşayanları da düşünün ve bizi elalemin karşısında mahcup duruma düşürmeyin!

Umarım gerekli mesaj ulaşmıştır.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...