Acemi Yiğido
Üyelik Tarihi: 17.12.2007
Yaş: 50
Mesajlar: 50
Thanks: 3
15 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 
|
--->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı
Bu maç farklı maç.
İlk fenerbahçe deplasmanında,fenerbahçeyi ilahlar korudu ve o maçtan mağlup ayrıldık.İkinci olarak,deplasmanda galatasaray maçında,ilk on dakika içerisinde servet Çetin'in, futbol nizami kuralları dışında iki defa kasdi olarak BALİLİ'ye attığı dirseği görmezden gelmek,hem galatasaray için hemde inceden inceye rakibi oymak deyimini uygularcasına hakemin olaya lakayt kalması neticesinde,Balilimiz sakatlandı,oyun disiplinden kopduk ve mağlup olduk.
Evimizde oynadığımız ilk fener maçı,her bakımdan facia idi,zira basın tarafından fazla gündeme getirilmek,liğde konumumuz itibariyle futbolcularımızdaki aşırı güven,bir nevi ummadığın taş baş yarar sözünde olduğu gibi kendimizi bir bakıma uçurumdan yuvarladık.
Beşiktaş maçı ise tek kelime ile şanssızlıktı.Hiç kimse o maçın on defa oynansa beşiktaş'ın galip geleceğini söyleyemez.Oyun kurgusu,dizilişimiz ve akla gelecek futbol kuralları içerisinde her mantık bizim üstün olduğumuz bir maçta,futbolun ilahları o gün bizi istemedi.
Bu hafta oynayacağımız galatasaray maçında,ne basın,ne adnan polat'ın parası nede hakan şükür'ün futbol dışından getirip futbolculara lanse edeceği akım,bu maçta bizim galip geleceğimizi engelleyemeyecek.
Bülent UYGUN,teknikdirektörlükte,bu sezon 31 maçta oynattığı takımını bir kenara koymuş,bu maçta final sınavına çıkmaktadır.
İster şampiyon olsun ister olamasın,futbolcularımız ister şampiyon olsun ister olmasın,futbol takımımızda bu maç,teknikdirektörümüzden futbolcularımıza bir nevi,ülke genelinde vizyon maçı, kalitelerinin tasdikleneceği maçtır.
Bu maça, başta teknikdirektörümüzün vereceği talimatlarda,çıkacak oyuncularımızın TÜRK FUTBOLUNDA var olma mücadelesi olacak.Bundan sonraki futbol yaşamlarında,oynayacakları bu maç belirleyici olacağı bilincinde çıkacaklar ve tarihde yer almak için mücadele edecekler.
Bu veriler,bence bizim maçtan galip ayrılacağımız kanaati oluşturmaktadır.
|
İlk maçı hatırlattın yüreğim alevlendi.. hani ********lerin kopek gibi uludugu, faul yapma hakkın olan tek takım olarak en sert oyunu oynadıkları maç.
Birde beşiktaşlıların yaptığı ayıbı unutmam bu sene.. Sivaslı ayılar , Istanbul'da ne arar demediler mi ? Buna bir tepki beklerdim, Istanbullu nonoşlar, yiğitler diyarında ne arar diye bir karşı tezehürat... lafı biz yedik mi bunları yedik. ne yapabildik. El bebek gül bebek.. bu sefer bari olmasın gardaslar..
Forumdaki gs'lilar ağırdan uzaklaşın bakalım....Zafer benim diyebilenlerindir.. hadi bakalim.. rengini formanı, bilumum şeylerini al, değil forumdan şehirden bile uzaklaş..
__________________
ÇALIŞMADAN,YORULMADAN, RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER; ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ, SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. M.K. ATATÜRK
|