Konu: SKANDAL!!!
Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SKANDAL!!!
Alt 29.04.2008, 21:26   #175
cimbom58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cimbom58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SKANDAL!!!

ya arkadaslar niye öyle diyorsunuz ben almanyada kaliyorum bunu saklamaya gizlemeye gerek sivas halkinin en az yüzde altmisi fenerbahceli ben bunu gecen yaz izine geldigimde cok net gördüm sivasta haa simdiye gelince ben sivasli olmama ragmen galatasarayi tutuyorum ama bunun böyle olmasi gayet normal arkadaslar sivasimiz sunun surasi 3 sezondur 1.ligte oynuyor ve bu sezon olaganüstü bir basariyla gidiyor sivasli halkin diger büyük takimlardan birisini tutmasi gayet normal neden kiziliyor anlamiyorum daha cok yakin bir zamanda fener ile bir macimiz vardi yenilmemize ragmen hicbir insanimiz cikip bu mac ile ilgili herhangi bir aciklama yapmadi hatta teknik direktörümüz bülent uygun fener maci ile ilgili suc tamamen benim dedi hangi suc nasil bir suc islenmis ben bugüne kadar anlamis degilim o macta hicbir tepki olmadi gelelim galatasaray macina arkadaslar daha öncede söyledim sivasli olmama ragmen takim olarak galatasarayi tutuyorum bakin bunun sivasla hicbir ilgisi yok sivasli olmaktan her zaman gurur duymusumdur diyelimki sivas galatasarayi yendi sampiyon olma ihtimalimiz cok düsük bir kere galatasarayi en 3:0 gibi bir skorla yenmemiz lagzim onun disinda fenerin genclerbirligi ile en az berabere kalmasi lagzim yani bana öyle geliyor ki buradaki caba sadece feneri sampiyon yapmak sonra kaldiki sivas icin bence sampiyonluk cok erken sivas böyle bir agirligi kaldiramaz bence insallah sivasi bu sene uefa da destekleriz galatasarayda sampiyon olur
cimbom58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla