Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.08.2005, 09:13   #32
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Schumacher'in güvencesi deneyimi

Schumacher bu yıl sadece altı aracın yarıştığı ABD GP'sini kazandı
Ferrari'nin dünya şampiyonu sürücüsü Michael Schumacher hafta sonu koşulacak ilk Türkiye Grand Prix'sinde deneyimine güvendiğine söyledi.

Yedi kez dünya şampiyonu Schumacher, yeni pistlere çabuk uyum sağlamasının Türkiye Grand Prix'sinde kendisine avantajlı kılacağına inanıyor.

Alman sürücü kendi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "İstanbul'daki pisti pek görmedim. Ama yokuşları ve uzun, hızlı virajları olduğunu biliyorum. Başlangıç için hiç de fena değil" dedi.

36 yaşındaki Schumacher, "İstanbul'daki ilk yarış hepimiz için çok ilginç olacak" ifadelerini kullandı.

Bu sezon istediği sonuçları alamayan ancak 31 temmuzdaki Macaristan Grand Prix'sini ikinci bitiren deneyimli pilot, Macaristan ile Türkiye Grand Prix'si arasındaki üç haftalık aranın çok fazla olduğunu vurguladı.

"Başkalarının tatile ihtiyacı olabilir ama bana kalsa bu arayı vermezdim. Tekrar yarışmak için sabırsızlanıyorum" diyen Schumacher üç haftalık boşlukta Norveç'te arkadaşlarıyla motosiklet turu yaptığını ve Ferrari'nin patronu Jean Todt'un Malezyalı nişanlısı Michelle Yeoh'un doğumgünü için Güney Fransa'ya gittiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl 18 yarıştan 13'ünü kazanarak yedinci kez F1 sürücüler şampiyonu olan Michael Schumacher, bu yıl geride kalan 13 yarış sonunda 55 puanla üçüncü sırada yer alıyor.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır