--->: DURMAK YOK!!!
Arkadaşlar bazı şeyleri oturup düşünmemiz gerekiyor. Şu anlaşıldıki bize UEFA yıda yedirmeyecekler. Çünkü son ofsayttan atılan gol bizim gardımızı düşürdü. GS bu maçtan beraberlikle ayrılsaydı Son maçından beraberlik yada mağlubiyetmi alacaktı. Bence hayır. Buraya kadar gelmiş takım sonunuda getirir. Eğer bir olası Trabzon-FB maçında Trabzon galibiyeti bize Şampiyonlar ligi kapısı açacaktı. Ama son gol bizi düşürdü. Biz boşa kürek çektiriliyoruz. Bu hafta bakın Kasımpaşa Vesteli yendi sizce soru işareti nedir bu maçta. Gayet basit. Vesteli düşürüp Gençlerbirliğini rahatlatacaklar vede MAnisanın BJK önünde direncini kıracaklardı. Oda oldu. Bakın buraya yazıyorum. Sivasımızın en zor maçlarından biride Gençlerbirliği maçı olacak. Söylemeye dilim varmıyor ama bizi mağlup bile ETTİREBİLİRLER... Çünkü çok üzgünüm ama burada yol buna doğru gidiyor. Ne yapalım bekleyip göreceğiz. İnşallah ben en kötüsünü düşünüyorumdur. Allahın izniyle olmayacak diyelim. Gidelim artık şu UEFA ya da memleketimiz bir GS maçında ne kadar ekonomik olarak hareketlilik yaşadıysa defalarca yaşasın istiyoruz. Ama senaryolar ve bizim maçtaki son Ofsyat golü bana çok soru işareti bırakıyor. Saygılarımla.
Yiğidomuzu çok seviyoruz. Ne olursa olsun...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|