Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVAS`TA GURUR VE HÜZÜN
Alt 05.05.2008, 21:55   #5
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1478 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: SİVAS`TA GURUR VE HÜZÜN

Alıntı:
yigidoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yenildik ama bu takima daha iyi bir seyirci kitlesi gerek. o türbundekiler bu oyunculari seyretmeye haklari yok.gitsinler baska seyler seyretsinle ne seyrediyorlarsa ona devam etsinler.
seyirci eger dunku macta daha canli olsaydi biz galibiyetle ayrilirdik.
1600 kisi Gs 15.000 susturmayi basardi. halel olsun GS 1600 kisiye,
yaziklar olsun Sivas seyircisinede o mactakilere sözum
Sana sona kadar katılıyorum... O kadar güzel ve o kadar ince tesbit etmişsinki anlatamam. Ben bile kafede seyrederken yerimde duramadım. Ah orda olsam avazım çıktığı kadar bağırırdım dedim şu yaşımda. Orada o kadar adam 1600 kişiyi seyrettiler. Adamlara helal olsun. Biz oldum olası böyleyiz. sinema tiyatro seyrederiz. Sonra iki sivaasss tamam yeter... yazık bu takım bunları haketmiyor.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla