--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
Sevgili yiğidolar hepimizin birleştiği tek bir nokta var oda sivassporun başarısı.bu sitede 10-15 yaşındaki genç yiğidolar da yazı yazıyor;55 yaşındaki tecrübeli yiğidolar da.önce hepimize bu mutlulukları yaşatan takıma minnattarlik duymamız gerekir.sonra da takımla ilgili eleştirilerin dozunu iyi ayarlamamız gerekir.ben açıkçası Bülent Hoca nın bu takımdan gideceğine ihtimal vermiyorum.Eğer Bülent Hoca başarılı olmuşsa başarısında başkanın ve yönetim kurulunun ona verdikleri tam desteğin ve güvenin etkisi çok büyüktür.Hiç kimse çıkıpta BÜLENT Hoca tecrübe kazandıktan sonra takımın başına geçecekti demesin.Çünkü BÜLENT Hocanın takımın başına geçmesi tamamen diğer hocanın başarısız olmasından dolayı tesadüfen olmuştur.Çünkü kendisi hocalıktan ziyade menecerliği düşündüğünü daha önceki röportajlarında açıkça ifade etmiştir.Açıkçası Bülent Hoca Sivasta bulduğu desteği hiçbiryerde bulamaz.En küçük başarısızlıkta görevine son verirler.Bülent Hocanın iyice tecrübe kazanmadan başka bir takıma gidebileceğini zannetmiyorum.transfer konusuna gelince;önümüzdeki yıl için takımın hemen hemen hepsi duruyor.çünkü sözleşmeleri devam ediyor.sakatlar iyileşti.kadroda 30-35 civarında oyuncu var.5-6 oyuncuyla yollar mecburen ayrılacak.paf takımından da 3-4 tane kadroda düşünülen oyuncu var.bunlarla ilgili bilgileri güvenilen kaynaklardan duydum.açıkçası takımda mecburi bir temizlik olacaktır.bir de kupada mücadele olayı var.sivasspor üç kulvarda mücadele edecek.transfer yapılacaksa laf olsun diye yapılmamalı.alınacak oyuncular bizim oyunculardan daha iyi olmalı.kaliteli oyuncunun fiyatı pahalı.yapılacak transfer takım içindeki dengeleri bozmamalı.bizim sokağa atacak paramız yok.
|