Tekil Mesaj Gösterimi
--->: INTER TOTO DAYIZ!!
Alt 10.05.2008, 22:24   #34
KUZEYDEN
Yeni Yiğido

3 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KUZEYDEN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: INTER TOTO DAYIZ!!

Sevgili Sİvas lılar...Bu sene Şampiyon Sivas olsun diyenlerdendin.. taki bu forumda Sİvasspor dan çok fb li olduğunu farkedene kadar...Görüyorum ki fb yi yendi diye hala bazı arkadaşlar Trabzon u düşman biliyor..bir hatırlatayım geçmişi:

Yıl sanıyorum 82 Trabzon un genç takımı şampiyon olur ve 2 .lige yükselme hakkı elde eder .Dönemin altyapı koordinatörü biz feragat edelim hem böylece bir şehrin takımı daha 2. ligde olmuş olur gerekçesiyle feragat etme yönünde görüş bildirir. Trabzon b takımı çekilince Sivasspor 2. lige yükselir...

Bu sezon bir Trabzon yöneticisi biz şampiyon olamyacakasak Sivas olsun diye açıklama yapar. Sivas ın hocası ise gönlüm fener de der sık sık ...fb Sivas ta çiçeklerle karşılanır, Trabzon kartoplarıyla...yinede aklı selim belli bir yaşın üzerindeki Trabzonspor lular Sias ın şampiyonluğunu canı gönülden isterler...Ama gelir bir bakarlar ki Sivasspor lu arkadaşlar ın derdi Şampiyon olmak değil 4. büyük olmak mış...Büyük olmak istemenizi anlarım ama neden en büyük değil de 4. büyük...Neden biraz palazlanan Anadolu takımının aklına hemen o kolay yol geliverir: .."şu Trabzonu aşağı çekip yerine biz geçelim..." Neden fb yi bjk yi gs yi geçmek değilde Trabzon u geçmek ? Oysa Trabzon öyle mi yaptı Güçlü olduğunu hissettiğinde mevcut en güçlüye kafa tutu..

Şuna katlırım; Trabzon son zamanlarda özellikle bazı yöneticilerinin tavırları ile diğer büyüklerden farklı bir tutum izlemmektedir..bunu benim gibi bir çok Trabzonlu da eleştirir..bunu eleştirin ..ama Trabzon a yüklenirken fb ye alkışalr yapmak sizi asla büyük yapmaz...Gemişte bizi yenip fb yi çiçekler le karşılayan bir van spor hatırlıyorum..şimdi 3 ligde..Bursa lı arkadaşlar herkesin ki dururken bizim tv yayınlarından aldığımız paraya takmışlardı şimdi ne haldeler..Manisa keza öyle...İnanın bana gerçek dost arıyorsanız Trabzon onlardan biridir. Yeterki bir adım atın....Kaybetmiş olduğunuz bir şey yok. Başkanınızın söylediğinie katılıyorum ; yolun sonunda değil başındasınız.. gerçek bir "büyük" gibi davrandığınız da büyük oluveriş olursunuz zaten...Sevgiler
KUZEYDEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla