Tekil Mesaj Gösterimi
--->: MAÇIN ARDINDAN !
Alt 11.05.2008, 00:54   #19
okkan
Yeni Yiğido

okkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okkan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN !

Öncelikle Sivasspora emek veren başkanından futbolcusuna herkese steşekkür ederim.Dah gecen haftaya kadar şampiyonluk hesabı yaparken bugün intertotoya gidiyor olmak biraz acı verdi..Ben bütün bunların tecrübe eksikliğinden veya benim .yani bizim taraftarların aklının ermediği başka işlerden kaynaklandığını düşünüyorum...Arkadaşlar unutmayalım yıllardır üçüncü ligde bu takım resmen süründü...Mecnun başkan ve misyonu gelince sanki sihirli değnek değmiş gibi takımımız önce birinci sonra da süper lige çıktı..Takımmız üçüncü ligdede çok defalar şampiyonluğun eşiğinden dönmüştü...Sonradan anladıkki bu işler sahada futbol oynamayla olmuyormuşşş!Netice olarak bu işler daha çok masa başında bitmiş oyunlardır.Sağlık olsun bu yolda daha öğreneceğimiz çok şeylerimiz olacak...İnşallah bizde önümüzde ki sezonlarda bu oyunları bozar ve emeğin karşılığını alırız...Bize bu yıl unutulma sevinçler yaşatan takımımıza baişarılar diler..Ne olursa olsun takımımızın Sivassporumuzun sonuna kadar desetkçisi olacağız...Başka Sivas başka SİVASSPORUMUZ yok
okkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda okkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...