ilk önce bu seneki başarınızdan dolayı tebrik ediyorum...ama sana söylemek istediğim beşiktaş jimnastik kulübü olarak imalı olarak yazman yanlış.beşiktaşın neden jimnastik kulübü olarak kurulduğunu öğrenmek istersen anlatabilirim.ewet 8 gol yemiş olabilir ama istanbulda da yendi başarılarla dalga geçmek herzaman yapılan birşey uefa'da çeyrek finale çıktığınıda hatırlatırım...inter totoyada katılmak bizim için gocuncağımız bir durum değildi.ayrıca fenerbahçe kaldıki kendinden başka kimseyi sevmeyen bir kulüp beşiktaşın uefaya gitmesi için trabzona yenilicek

hakkını yemeyin çok güzel oynayıp ayrıca müthiş bir genç kaleci çok güzel bir performans sergilemişken böyle birşey söylemeniz üzücü

şike yaptığını söylerken neye dayanraak söylüyorsunuz ayrıca
Alıntı:
bayram Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar öncelikle canı gönülden hepinizin adınıza sivassporumuzu kutlar intertoto ve gelecek sezon için takımımıza başarılar dilerim. Arkadaşlar buzamana kadar takımımızı buraya kadar getiren başta başkanımız Sn. Mecnun ODYAKMAZ,Sn.Bülent UYGUN Yönetimine ve Tüm futbolcularına cani gönülden teşekkürlerimi sunmayı bir borç olarak görüyorum. Bu akşama kadar herkes SİVASSPOR'umuzun başarısını çekemedi lig başlayınca ilk maçtan hükmen 3 puan aldık ve sonrası geldi ilk yarıyı lider kapattık ama ne dediler ikinci yarı SİVASSPOR kesin düşer dediler sonra ne oldu SİVASSPOR herkesin korkulu rüyası oldu eskiden timsah gözyaşı döken insanlar şimdi eminim mutluluk gözyaşı döküyordur, Nedenmi ? Üç istanbul takımı bir oldu takımımızı UEFA dan resmen men ettiler bileğimizin hakkıyla geldiğimiz yerden oyunlarla indirildik,bu kadar insanın emeğine,başta yönetim ve futbolcular olmak üzere hiçmi saygı göstermediler, Fenerbahçe Trabzonspor karşısında adeta maçı satmışcasına oyun oynuyorsa hani anadolu takımı vardı (oldum olası 2.ligden buzamana kadar sevmediğim kişisel görüşüm)manisaspor maçı satıyorsa yazıklar olsun bu lige,Buradan ne Fenerbahçeyi Nede Beşiktaşı tebrik ediyorum Sadece ve Sadece Kayserispor ve Galatasaray'ı ve tebrik ediyorum. Şampiyonlar Liginde ve Uefa yolunda her iki takımada başarılar diliyorum. Şundan eminimki Beşiktaş Jimnastik Kulubü Olan BJK UEFADA 8 gol yiyip gelecek ve o zaman bu şikeleri yaptıklarına pişman olacaklar.Ne demişler Çakalların Gezdiği Yerde Kurtlar Fazla Yaşamaz.
Tüm Herkese Selam ve Saygılarımla üzgünüm ama benim takımım gönüllerin şampiyonu bu kadar gelmesi bile büyük bir onur bizler için...
|