Tekil Mesaj Gösterimi
--->: TFF MAİL ATIYORUZ
Alt 11.05.2008, 12:49   #35
altan54&58
Yiğido

altan54&58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 altan54&58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TFF MAİL ATIYORUZ

Ben de attım e-mail TFF'ye.

SAYIN FUTBOL FEDARASYONU YETKİLİLERİ;

Türk ulusunun takımı olan Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası öncesinde merakla beklenen aday kadrasu dün açıklandı.Ancak açıklanan bu genişletilmiş kadro büyük bir şokuda beraberinde getirdi.

Bir çok otoritenin kabul ettiği bir gerçek vardır.Bu sezon yılın takımı Sivasspor yılın futbolcusuda Mehmet Yıldız'dır.Ancak sayın Terim her ne hikmetse Mehmet Yıldızı en azından bu geniş kadroya çağırma gereği duymamıştır.Sizlere soruyorum Milli Takım'da oynamanın kriteri formda olmak değilmidir.O zaman Colin Kazım ,Emre Belezoğlu gibi çok kötü sezon geçiren isimler bu takıma alınırken Mehmet Yıldız neden yok.Milli Takım'da oynamak en azından kampa çağrılmak için illaki İstanbul takımlarında mı oynamalı.

Şunu bilmenizi isterim özelikle bu konuda Sivasspor camiası çok öfkeli orası Sayın Terim'in çiftiliği değildir.Bütün ulusumuzun takımıdır ve Sayın Terim'in bizlere 12 yıl önce olduğu gibi O çekerek hezimet yaşatmaya hakkı yoktur.Bu arada bu açıklanan kadro da gösterdi ki Sayın Terim hiç de öyle büyük Teknik Direktör veya İmparator falan değil bizler şişirmişiz onu.

Son sözüm deSayın Terrim'in yardımcıları Sayın Özkasap,Sayın Çetin ve Sayın Tekin'e ya sizler de biraz cesaretli olun Sayın Terim'in her dediğini onaylamak için mi maaş alıyorsunuz.Sizler antrenörsünüz oradaki işiniz salla başını al maaşını mı noter memurumusunuz siz ya kendinize gelin be.
altan54&58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda altan54&58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...