Alıntı:
çelenk Nickli Üyeden Alıntı
Allahtan 571'de futbol diye birşey yoktu.Yoksa Peygamberimizi bile rahat bırakmayacaktınız.
|
Gerçekten on numara bir espri olmuş

Tebrik ediyorum...
Alıntı:
dml Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım sen spor tarihi okumadıysan benim sorunum değil ki reklamla ne alakası var.peygambere girmek ne alaka anlayamdım..ben atatürkten bahsediyorum ve atatürk'ün spora verdiklerinden sen atatürk türkiye cumhuriyetini kurmasaydı futbolun bu ülkede olacağınımı düşünüyorsun peygambere getirmekte çok ilginç yaniii...
|
Beşiktaşlı arkadaşım anlatılmak istenen şu ki; Atatürk, şu anda bütün takımların sadece bizi destekliyordu diyerek yaptıkları bir söylemden başka birşey değildir.
Sonuç itibarıyla takımınızı överken Atatürk'ün tuttuğu takım demeniz biraz abes kaçıyor.
Bizlerle şu şöyle bu böyle demenin anlamı yok, çünki burada canı yanmış bir takım ve aynı ölçüde kalp kırıklığı yaşayan taraftar topluluğu var. Bununla birlikte insan psikolojisinde düştüğü duruma başkaları tarafından düşürüldüğünü söylemek ve inanmak daha kolaydır. Haliyle burada telafuz edilecek takım sayısı birhayli fazla. Bazıları gerçek bazıları yanlış olacaktır. Ancak doğruluğu ispat edilemeyn her söylemde teoriden öteye gitmeyecek maalesef...