Tekil Mesaj Gösterimi
SIVASLI OLMAK SUCMU
Alt 13.05.2008, 02:03   #8
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart SIVASLI OLMAK SUCMU

Toraman o sözleri söyledi mi?
12 Mayıs 2008 Pazartesi 18:08
İbrahim Toraman, bugün gazetelerde kendi ağzından yayınlanan Terim'le ilgili sözler üzerine şu açıklamayı yaptı:
İbrahim Toraman, bugün gazetelerde kendi ağzından yayınlanan ve Fatih Terim için "İnsanda biraz adalet ve görgü olur. Bu tarafsız bir teknik adamın alacağı karar değil. Başkaları gibi araya adam sokmayıp, yalakalık yapmadığımız için kadroya çağrılmadık. Bunun başka bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Artık suskun kalmayacağım" dediğinin öne sürüldüğü haberleri yalanladı.

Toraman, kamuoyunda da büyük şaşkınlık yaratan bu sözleri kesinlikle söylemediğini belirterek, "Milli Takım'da olmayacağımı zaten önceden biliyordum, dolayısıyla böyle bir beklentim yoktu" dedi.

Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt'a konuşan İbrahim Toraman, "Basında çıkan o lafları ben söylemedim, söylemek de haddim değil." derken, kadroda olmadığını üzüldüğünü ama bu şekilde saygısızlık yapmanın kişiliğine yakışmayacağını vurguladı.

SIVASLI HEMSERIMIZ IBRAHIM TORAMANLA ILGILI MEDYADA CIKAN HABERLER DIKKATIMI CEKTI
ACABA DIYORUM FATIH TERIMIN GÖZÜNDE ANADOLULU VEYA SIVASLI OLMAK SUCMU
BAKSANIZA SIVASSPOR GALATASARAYDAN SONRA EN COK PUAN TOPLAYAN 3 TAKIMDAN BIRISI
ASIST KRALI MEHMET VAR
GOL KRALLIGINDA 2: SIRADA OYUNCUSU MEHMET VAR
LIGI AVAREJLA 3 SIRADA BITIRIYOR
MILLI TAKIMA OYUNCU VEREMIYOR DAHASI MILLI TAKIM ICIN BEGENILEN OYUNCUSU YOK
AYNISI KUPA SAMPIYONU KAYSERI ICINDE GECERLI
INANIN ICIME SÜPHE DÜSÜYOR
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla