Tekil Mesaj Gösterimi
FATİH HOCAYA SAYGILIYIM
Alt 15.05.2008, 12:11   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart FATİH HOCAYA SAYGILIYIM

A Milli takım aday kadrosuna çağırılmama konusuna da değinen Mehmet Yıldız, "Fatih hocanın bir bildiği vardır. Ama ben oraya gitmeyi her Türk futbolcusu gibi çok istiyordum. Demekki bazı eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamlayıp bende her futbolcu gibi o kadroda olmak istiyorum. Demekki hocanın bazı oyun taktikleri var. Bizde o sisteme uymuyoruz. Yada bir takım eksiklerimiz vardır. Bu yüzden hocamızın bu kararına saygı duyuyorum. Sonuçta kadroya çağrılıp çağırılmamam Fatih hocamızın takdiri. Ama oraya gitmeyi çok istiyordum. Aday kadrosunda ismimi görmeyince çok üzüldüm. Bundan sonra bu konu hakında yorum yapmanın gereği yok kadro açıklanmış. Bu saatten sonra yapacağımız tek şey A Milli Takımımızı desteklemek. İnşallah orada başarılı olurlar. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. Benim için üç büyüklerden önce milli takım geliyor." dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...