Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: TFF MÜSABAKALAR STATÜSÜ
Alt 17.05.2008, 12:38   #28
togarma kuzarim
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 togarma kuzarim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: TFF MÜSABAKALAR STATÜSÜ

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Walla siz okuduğunuzu anlayamıyorsunuz galiba. kırmızı yeri iyi okuyun puan eşitse aşşağıdakiler uygulanır diyo. Aşşağıda a bendinde de aralarındaki puan eşitliğine bakılır demiş açıkça. yani FB 12 Bjk 3 sivas 3 puan fb aradan çıkıyo, puan eşit olmadığı için 3 lü averaj sözkonusu olmuyo. Okuduğunuzu anlayın lütfen. Burada durumu kabulenmeme gibi bir şeyden bahsetmiyorum hakkımızı savunuyorum.

2. Puan usulü ile yapılan müsabakalar sonunda en fazla puanı kazanan takım birinci, ondan sonra gelen ikinci ve ................ olarak sıralanır. 2007 – 2008 Sezonunda aynı puana sahip ilgili takımlar arasında aşağıda belirtilen esaslar uygulanır.
a) Öncelikle aynı puana sahip ilgili takımların kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne bakılır.

haklisin hemserim, bunu bende anlatmaya calisiyorum, daha aksini iddia eden var... adamlar sanki baska takim icin calisiyormus gibi.

Beni korkutan baska birsey daha var:

Sivasspor Kulübünün federasyona itirazda bulunduguna dair belge varmi, yoksa Sivassspor Kulübüde boyunmu egdi bu duruma.
Sanki Intertotoda oynamayi kabullenmis gibi bir durum var.
Bu islerde bazi kararlari para veriyor, bunu hepimiz biliriz;

Sivasspor kulübü itirazda bulunmadi ise bu isi Almanya kanunlarina göre resmi taraftar dernegi varsa, onunda üstlenme hakki var. Üniversiteden tanidigim birkac arkadas Avukat ve bir bayan hakem ( Verwaltungsgericht Arnsberg) var.
Olmazsa dava acariz, fifaya basvururuz.

Hatta Fifa basvurusu icin avukat haricinde sadece bir dilekce yeterli...

Kendimizi artik ezdirmeyelim
togarma kuzarim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla