Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Kıyamete Kadar Tek Grup
Alt 19.05.2008, 16:59   #39
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Kıyamete Kadar Tek Grup

Alıntı:
Akıncılar Haber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİZ ANLAYIŞLI BİR İNSANSINIZ.
BEN KONUYU KİRLETMEK İSTEYENLERE SÖYLEDİM.
SİZLER GİBİ BİZLERDE BU TÜR ŞEYLERE KIZIYORUZ.KONUMUZDA 1967 İSMİ GEÇMEZKEN BİR ANDA SALDIRIYA UĞRADIK BU SİTEDE.ALLAH BÜYÜKTÜR O GÜN GELİR HERŞEY İSPATLANIR.
----------------

BENİ GÖRMEK İSTEYEN VARSA İSTANBUL SİVASLILAR VAKFINDA ŞU GÜN BU GÜN OLACAĞIM DESİN.DEDİĞİ SAATTE VE GÜNDE OLURUM ORDA AYRICA.ROJON KESMENİN KURALLARIDA VARDIR.AYRICA HERGÜN VAKIF BİNASINDAYIM.BURDAN MESAJ ATIN YETER.SORUN ÇÜNKÜ BURDA VARMIŞ.YOK AMA VAR OLUYOR İŞTE.
canım benim ben 30 yaşıma geldim bazı şeyleri anlıayack yaştayım çok şükür. Sana bir sözüm yok .Ama bu Tarkan deden genç burda milleti aklı sıra tehtit edince kızdım.Sonuçta herkes sivasspor için bir uğraş içinde konuda benim uzun zamandır düşündüklerimle örtüşünce detek olsun diye yazılar yazdım baktım birileri ahkam kesiyor bende ses kesecem bakalım kim ne kadar lafının arkasında.sana bir lafım yok yapatığınız oluşum süper inşallah başarılı olursunuz çoluk çocuğa bakmayın siz.