Konu: Zaferspor
Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Zaferspor
Alt 21.05.2008, 08:18   #8
MURAT SARI
Usta Yiğido

MURAT SARI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 226 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 MURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Zaferspor

Alıntı:
swoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Amatör ancak profosyonelce işleyen bir çark dönüyordu. İbrahim Toramanlar, Adem Dursunlar bu kulüplerin bünyelerinden çıkmıştır. Ben 93'te minik takım seçmeleriyle katılmıştım. O maçta gol yemeyip seçmeleri direkt kazanmıştım. 2 sene minik takım 1 senede yıldız takımda kalecilik yapmıştım. Yıldız takımdayken lisansımda çıkmıştı. Tam kendimizi Sivasspor'a gösterecekken İstanbul'a göç ettik. İstanbul'da Çeliktepespor'da oynayıp sonrada eğitime önem verdik. Çok küçük yaşta olmama rağmen hala o günleri çok özlerim. Buradanda eski takım arkadaşlarımı bulma ümidini taşıdım ama hakikaten kulüp dağılmış. Minik takımı o yılda Mesut Hoca yıldız takımıda Cumhur Hoca çalıştırıyordu.
SELAM ARKADAŞIM BENİMDE 3 TANE OGLUM VAR HALEN ÇELİKTEPEDE OYNUYORLAR SİZ İSTANBULDA NEREDESİNİZ SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM HANGİ SENELERDE ÇELİKTEPEDE OYNADINIZ MSN ADRESİMİ VERİYORUM EKLERSENİZ GÖRÜŞÜRÜZ İYİ GÜNLER

SAYGILARIMLA MURAT SARI sarilartekstil58@hotmail.com
MURAT SARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla