Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Kıyamete Kadar Tek Grup
Alt 22.05.2008, 20:46   #67
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Akıncılar Haber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 Akıncılar Haber isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Kıyamete Kadar Tek Grup

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet arastırdım gordum size ait oldugunu buyuk oranda da kanaat getirdim ama dediğim gibi icraat yapılmadan biz buyuz biz sunu yapıcaz denmesine karsı oldum hep once calısma yapılması gerektiği kanaatindeyim...sözümüz sözdür Allah mani keder vermezse gelicem...güvencimiz olusdugu takdirde de arkadaslarla konusurum güzel bir olusum olabilir..

dediğim gibi dogru insanlarla saglam ve dürüst bir grup olusum oldugunda ben ve benmle olanlarla katılırım...ama hiçkimse öne cıkmak veya kendı menfaatini düşündüğü taktirde isterse çarşı olan karşıyım
emre önce sivasspora emanetini vereceğiz.biz bu işi onlar için yaptık.bütün dünyayada hem gazetelerimizden hemde tv lerimizden duyuracağız.Grup çalışmasına gelince.kabul edenlerle bu işe başlanır.diğer türlü ilanı kulüp edecek.benim tek grubum YİĞİDOLAR diyecek.şimdi araya başka insanlar girebilir.ve hatta yönetime bunlara inanmada diyebilirler.biz hizmetin kralını sivasspor için yaptık ve dediğimiz gibide emaneti teslim edeceğiz.sanki kötü birşey yaptık.iş evrağa kanuna yasaya bakar.adam gibi yaptık adam gibi gelip teslim edeceğiz ve sivas için yönetimden tek grup çalışmasına destek vermesini isteyeceğiz.ayrıva belirtirim ki bize hayır denilseydi tesislere gidilmez di.

AYRIVCA EMRE İSMİ GEÇEN ARKADAŞIMIZ HİÇ SEVİLMİYOR.BUNUDA ÇÖZDÜK.HAREKETİMİZİ ONA GÖRE YAPACAĞIZ

AYRICA İNTERNET KAFEMDEN SÜREKLİ GİRİLDİĞİ İÇİN HERKEZİ AYNI SANIYORLAR.AMA RECEP YÜKSELLER ORHAN PUAR 'LAR VE HATTA LİSELİ GRUPLARDAN OLMAK İSTEYEN BİR KAÇ ARKADAŞ GÖRECEĞİ KİŞİLERİ GÖRDÜ.HEMDE MAÇLARDA VE CANLI OLARAK.O KALABALIKTA BİR KİŞİMİ İDİ ŞİMDİ KOPYALANDINIZ DERLER.BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ.BAHSEDİLEN MADDELERİ YÖNETİMİMİZE UYGULATIP 1000 KİŞİYE EKMEK KAPISI HALİNE GETİRECEĞİZ.İNSANLARIMIZ VE KULÜP KAZANACAK.BUDA ZOR BİRŞEY DEĞİL.HATTA YİĞİDOLAR MAĞAZASI HEMEN AÇILMALIDIR BASKIMIZI KOYACAĞIZ.OLMASSADA 2009 ZA İNŞALLAH.SENDE HİZMETLERİ OKUMUSSUNDUR VEYA ARAŞTIRMISSINDIR.YAPILACAK ONLAR.

BİZE VE KULÜBE AİT.DÜZELTEYİM YAZINI EMRE.HATTA HERKEZİN.
AYRICA BİZ AYDA YILDA BİR OLURSAK SİVASTA OLURUZ.BİZİM İŞİMİZ ALT GRUPLARIMIZA BAKMAK.YAPACAKSA SİVAS YAPACAK BU İŞLERİ.BAKALIM TARAFTARLIK NEREYE KADAR.NE GRUPLAR GELDİ GEÇTİ.ANCAK HAYIRLI BİR İŞE OLAN TEPKİYE BAK.ONLAR GELİRKEN VE GİDERKEN SES YOK.

50 KİŞİYLEDE MAÇ İZLENECEĞİNİ SANMIYORUM.SUŞEHRİNDEN DE 3 OTOBÜS KALKMA OLASILIĞI VARDIR.KONUŞULUR ZAMANI GELİNCE.MERKEZİNDEN TABİKİ.

Konu Akıncılar Haber tarafından (22.05.2008 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir..
Akıncılar Haber isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla