Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU
Alt 24.05.2008, 11:21   #56
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

birkere şunu kesin söyleyim Trabzondan bize dost olmaz siz ne kadar dostuz doztuz diye ortalıkta dolansanızda trabzonluların %90 anti-sivas diyorlar. bu görüntülerdesivasta yaşayan karadenizliler. Sizce böytlesine bir gece Trabzonda düzenlenebilirmiydi veya dünlense neler yaşanırdı....

sonmaça bir taşla 2 kuş vurduk diyerek sevinen trabzonsporlular... bizleri febe ile aynı gören trabzonlular.... işine geldiğinde 3 istanbul takımları ile kol kola gezen trabzonlular bizim şampiyonbluğumuzu hiçbir zaman istememyen sözde büyüklükleri gidecek diye anadoludan şampiyon çıkmaması için elinden geleni ardına koymayan trabzonlular benim dostum değil kimin sodtu olursa olsun.

benim dostum kayseri, sakarya gibi anadolu takımlarıdır...

istanbul özentisi trabzon değil ! menfattleri için anadoluyu ezen trabzon değil...