--->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU
değerli arkadaşlarım bundan 2 ay önce trabzona gittimm bir ticari bağlantı yapmak için yeni bir fabrika açılmış lavabo vesayire üretiyor eski bir dostumda oraya pazarlamacı olmuş akşama doğru trabzona vardık 2 arkadaş otele eşyalarımı bıraktım bir çarşıyı gezeyim dedimm birde traş olayım dedimm hemen belediyenin altında 3 katlı bir kuaför var oraya girdim sıramı bekledim çocuk traşa başladı abi yabancısın nerelisin dedii sivaslıyım dedimm bana ne dese beğenirsiniz arkadaşlarr en iyi sivaslı ölü sivaslıı hemen ayağa kalktım bırak traşı dedimm ordann diğerr kişilerr tepkilerini gösterdii sonraa özürr dilemeye neye başladıı amaa benimm için bitmişdi bütün sinirlerimm alt üst olmuştuu hemen yemek dahi yemedim otele gittim arkadaşa tel açtım gel gidiyoruzz dedim hayrolaa ne oldu dedii dedim böyle böylee beni sakinleştirmeye çalıştıysadaa olmadıı kangallı damarım tutmuştu biryoll ordan hemen arabaya bindim gresundaa yemeğimi yedim ordan orduya geçtim önceki firmamdan bağlantımı yaptımm gerisin geri memleketime döndümm şimdi burda bana hangi tarbzonlu kardeşim bana dostuz derse ben inanmamm çünki yaşşadığımm bu olay sonrası bizim intertotoya gittimğimiz zaman net ortamında yazılan yazılarr hiç trabzonlularaa yakışmadıı trabzonunn en çok anadolu şehrinde taraftarı sivasdaaydıııııııııı ama tarbzonun hamsi beyinli insanları bu dostluğuu bozduu öncee trabzon halkı sivasla dost olmak istiyorsa bu hamsi beyinli insanları aralarından temizlesinn sonraa seneyeeki ilk maçtaa trabzondakii insanların dostluğunu bir daha göreceğizz eğer o maçdada aynı olayy birr daha tekrarr edersee birr daha lütfen insanızzz diyee gezipp bizz dostuzzz ikiyüzlülüğünü yapmayınn hepinizee saygılarrr
|