Transfer o kadar kolay degildir beyler...
Transfer ilk olarak takimin kasa durumu.Alinacak futbolcu taninmis fubolcumu yoksa genc bilinmiyor nedir bunu kulübün bilir kisileri
o gencle ilgilenmesi gerek bir zaman.Bence sivasspor yönetimi cok elestirmesi gerek mesala Türkiyede cok gecler var nasil olsa genc nufusa sahibiz bu genclerden eger istedigimiz futbolcuyu bulamasak demeki bizler dogru arastirma yapamiyoruz. Eger bizler ilk olarak kendimizi yani Yönetim cok önemli hicbir daim icin TORPIL olmamali cünkü bizlerde cok olan bir hastaliktir TORPIL denen zikim...Bunun üstesinden gelen Yönetim basarili olacagina ben inaniyorum. Su var disardan aldigin futbolcu iyi olmasi lazim her zaman oynamasi lazim cünkü ona cok para veriyorsun bunada cok para vermen lazim oda kisitli o zaman yerli futbolcu kardesim bilmem onu bunu ve okisilerde seni rezil edecek futbol oynamayacak 25.05.2008 günü gördük millitakimi okadar eksiklikmi olur tamam Antönör neyapsin tabbi yapacagi cok sey var yapamadi onu bir tarafa burakiyoruz. Ben futbolculara sesleniyorum inansiz bir sey yürümez bizim milli takim inanac siz oynadi.Ben her takima secilen futbolcu mevkisinin hakini vermesi lazim vermese Hakimiz HAKIMIZ HAKIMIZ onlara zikim olsun öbür dünyada alacagimiz olsun. Kisacasi sunu anlatmaya calistim sivasspor yerli futbolcudan yana calismasini yapsin.Bizler ekmek davasi icin aksama kadar 12 saat calisiyoruz her zorlugu biliyoruz ama elimiz biraz genisledimi kimseyi tanimiyoruz iste ozaman her sey bittiyor eger bizler icten calisirsak -- icten --FUTBOL oynarsak
Dünya 3 sü olduk Niye Aurpa 1 si olmayalim Tabi inanarak ve inancli oynamak bu hertakim icin Amötöden tutun taki Milli takima
Kadar yapilmasi olan bir spordur bunu ben kendim 25 senenin Tercübesine dayanarak yazdim kusura bakmayin biraz karistirdim ama afiniza... Hekesin spor dünyasi istedigi gibi:
ALLAH NASIP Etsin
MILLI TAKIMA ALLAH YARDIM ETSIN DUA EDELIM !!!
LAUENBURG
BEKIR YURTOGLU
|