Tekil Mesaj Gösterimi
FELDKAMP BASINDAN DELİKANLI ÇIKTI
Alt 29.05.2008, 22:46   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart FELDKAMP BASINDAN DELİKANLI ÇIKTI

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Spor basını Feldkamp kadar delikanlı çıkmadı!

Dünkü Zaman gazetisine köşe yazısı yazan ünlü Alman hoca Karl Heınz Feldkmap, sessiz çoğunluğun sesi oldu. Bu güzel yazıyı okumamış olanlar için bugün bir de biz yayınladık!

Mehmet’in Milli takıma alınmaması kadar beni üzen bir başka olay, Türk spor basının bu yanlışlığa göz yumması. Çok az sayıda spor yazarı Mehmet’in neden Milli takıma alınmadığını sordu, irdeledi!

Dün Feldkamp’ın bu yazısını okuduktan sonra Mehmet Yıldız konusunda kesinlikle duygusal davranmadığımızı bir kez daha gördüm. Ama ben isterdimki, bu kadar büyük bir yanlış içerisinde olan Fatih Terim’i, bütün spor yazarları ( ya da büyük çoğunluğu) uyarsın! Çünkü bu takım bizim,yani 70 milyonun takımı. Feldkamp’ında dediği gibi inşallah Fatih hoca Avrupa şampiyonası maçlarında Mehmet Yıldız’ı aramaz..

Gelelim en çok konuşulan olaya, yani Mehmet Yıldız’ın transfer söylentilerine. Neredeyse günlük görüştüğüm Mehmet Yıldız’la en son dün öğle saatlerinde konuştum ve hemen basında çıkan Trabzonspor’a transfer olacağı yönündeki haberleri sordum. Bundan önceki haberleri olduğu gibi bu haberide yalanlayan Mehmet Yıldız “Ağbi, öyle bir şey yok, herhalde gazeteler bu günlerde haber bulmakta sıkıntı çekiyor, onun için her gün bir takımla görüştüğüm yazılıyor. Ben, ne yurt içinde, ne de yurt dışında bir takımla görüştüm...” diyerek konuya açıklık getirdi.

Belki bu konuda bizler hemen her gün Mehmet’i arayarak ve aynı soruları sorarak usandırıyoruz ama mecburuz. Basında böyle bir haber çıktığı zaman günde en az 15-20 kişinin “Mehmet gidiyormu?” şeklinde sorusuna muhatap oluyoruz.

Aslında taraftarın Mehmet konusunda bu kadar hassas olmasıda gayet normal. Mehmet Yıldız’ı artık Sivasspor’un bir parçası gibi görmeye başladılar ve gittiği zaman,onun yerine gelecek futbolcunun aynı başarıyı sağlamasından da şüphe duyuyorlar.

Sonuç olarak şunu söyleyeyim, dün öğle saatlerine kadar ne Mehmet Yıldız, ne de menajeri hiç bir kulüple transfer görüşmesi yapmadı, içiniz rahat olsun!...

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla