Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU
Alt 30.05.2008, 00:32   #92
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

Alıntı:
oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi akşamlar kardeşler..ben trabzonluyum ..düşündüğünüz gibi sivas küme düşsede dalga geçsek die bi beklentimiz yok..sivasin trabzon kadar başarılı olmasını yürekten istiyorum...ama bunu yaparken trabzonu küçümseyerek deil.birbirimize anadolu takımlarına destek vere vere yükselmemiz lazım...gidip istanbul eziklerini size karşı tutmayız...

anadolu gençliği
Iyi Aksamlar Trabzonsporlu kardes : Ilk önce Güzel Dostca mesajlarindan dolayi kutlarim Devamli Bir birimizi böyle Dostca yaklasmaliyiz, Bizler her zaman Anadolu takiminin sampiyon olmasini istiyoruz, Bu Ne kadar sürecek ?? Bilmiyoruz ?? Bunu Hangi takim Basaracak yine bilmiyorum ?? Kim Basarirsa o takimi cani gönüldek destekleyecegimiz her kes tarafindan bilinsin !!! tabiki bir Yigido olarak, Sivassporumuz üst taraflari zorladigi an her Anadolu taraftarini da yanimizda görmek bu sevince ortak olup paylasmasini Bir Anadolu klübü olarak bekliyoruz. Artik Anadolu dayanismasi baslamali ...

Tekrar yaziyorum TS taraftari Sivasin Dostu oldugunu Avni- Akerde Ts li Taraftarlardan bekliyoruz.!!!!!! Ben 1978 deki Trabzonsporu Ariyorum. Bu Trabzonspor o Trabzonspor degil 1978 de Tüm türkiyeyi Sokaklara Döktügü Günleri ariyorum + Anadolunun gururu olmus Anadolu takimlariyla iyi gecinen TS ariyorum ... Bu Trabzonspor Nicin O eski Günlerine Dönmesin . Yoksa Anadoludan sampiyon cikmasi sadece tarihlerde yazacak..!!!! ????