[SIZE=2]. . .
Sivasin Yigido Ekolunu olusturalim, Yonetimin yapacagi is sadece bir komite kurup bu Sivas icerisinde oynayan cocuklari dikkatlice incelemek izlemek yukarda ufak bir ornek verdim lise sayisini bunlara merkez ve ilcelerimizde ki klup sayilarini eklerisek bu sayi inanin 1000 ulasir 1000 kisi icerisinden de herhalde bir 15 kisi cikartabiliriz. Zaten cikmiyor ise Sivas degil Turkiye nin gelecegi yok olmus demektir.
Benim Yigido Ekolu onerim bu...[/QUOTE][/SIZE]
[SIZE=4]Bu dileklerine katılıyorum. Son dönemde artan futbolcu fiyatlarını hepimiz görüyoruz. Milyon dolarlar havada uçuyor. Yiğidoların yapması gereken tabii ki altyapıya önem vermek. Sivas merkez, ilçelerde, köylerde ve dahi Anadolu'da, Avrupada gelecek vaad eden futbolcular tespit edilmeli ve onlara her türlü olanak sağlanmalıdır.
Sivasspor yönetiminin bu konuda çalışması vardır, diye düşünüyorum. Bunları bizler düşünüyorsak onlar da düşünüyorlardır. [/SIZE]
|