Tekil Mesaj Gösterimi
KOMBİNELER HAFTAYA SATIŞTA
Alt 01.06.2008, 20:03   #1139
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart KOMBİNELER HAFTAYA SATIŞTA

Sivassspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kombine biletlerin önümüzdeki haftadan itibaren satışa sunulacağını açıkladı Sarılar 'Haftaya Yönetim kurulumuzun toplantısının ardından ücretler belirlenecek ve satış işlemleri başlayacaktır” dedi.

Sivassspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kombine biletlerin önümüzdeki haftadan itibaren satışa sunulacağını söyledi

Kombine biletlerin ücretlerinin belirlenmesi konusunda yönetim kurulunun bir araya gelerek ücret değerlendirmesi yapacağını dile getiren Asbaşkan Erdal Sarılar, “Sivasspor΄umuza destek amacıyla tüm taraftarlarımızı kombine bilet almaya davet ediyoruz. Yönetim kurulumuzun toplantısının ardından ücretler belirlenecek ve satış işlemleri başlayacaktır” dedi.

AYNI KOMBİNEYE ÖNCELİK
Asbaşkan Erdal Sarılar, yeni sezon için tasarlanan ve önümüzdeki haftadan itibaren satışa sunulacak olan kombine biletlerde önceliğin eski yerini isteyen taraftarlara olacağını dile getirerek “Geçen sezonlarda aynı yerde oturan ve bu sezonda aynı kombineyi almak isteyen taraftarlarımıza öncelik tanıyacağız. Özellikle eski koltuğunu isteyen taraftarlarımızın aceleci davranmalarını bekliyoruz” dedi.
Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kombine biletlerin satışının ardından kontrol sistemini de devreye sokacaklarını da dile getirerek “Bileti olduğu halde mağdur olan taraftarlarımızın bize talepleri doğrultusunda gerekli kontroller yapılacaktır. Kimse kimsenin yerine oturamayacak ve kombine bilet sahibi rahat bir müsabaka izleyecektir” dedi