04.06.2008, 13:01
|
|
Usta Yiğido
179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893  
|
--->: SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ
Alıntı:
TSemre61 Nickli Üyeden Alıntı
Sakın satmayın Petkoviç'i. TS onu gönderdiği gün kale çöktü. Aynı hatayı siz yapmayın.
Gökhan Ünalı almamıza çok sevindim bu arada. Mehmet Yıldız'ı alsaydık Sivasspor zayıflayacaktı. Topçu satmayın. Zirve için ilk 11 değil 18 kişilk kadro önemli. Bence yedek kulübenizi güçlendirirseniz seneye TS ve Sivas beraber Şampiyonlar ligine gider. Gönülden Başarılar...
|
Semre 61 Petkovic Konusunda tespitin cok dogru. Ben her zaman yaziyorum Ts nin en büyük hatasi petkovici satmasi oldu ve halen yerini Dolduramadilar,Süperligin en iyi 3 kalecilerinden biri petkovictir.. Petkovicin sivassporda forma giymesi Sivasspor icin cok Büyük sanstir, kaleci demek takimin yarisidir. kalecilik cok zor bir meslektir takimi vezirde rezilde yapar kalecinin hatasini telafi edecek arkasinda hic kimse yoktur.Sivassporun en profesyonel futbolcularin basinda petkovic gelir, Sivassporu Birakin türkiyede onun yerine alacagimiz hic bir alternativ kaleci su an türkiyede yoktur.. Petkovic sivassporda sakat olmadigi zaman petkovic banko oynar... Sivasspor tabiki nokta transfer yapmasi gerekir sokaga atacak paramiz olmadigi icin secilecek mevkilere genc kaliteli, ileride gelecek vaadeden Futbolculari kazandirarak takimin performansini yukariya cekmelidir. Bizim kadroda Bozulmadigina göre yine Sivasspor Süperligde ses getirecektir. Kadro bozulmaz ise Bundan kimsenin kuskusu olmasin