04.06.2008, 22:24
|
|
|
Usta Yiğido
4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN
Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Spor kamuoyu denen ucubeler türlü katakullilerle, üçlü averaj alavere-dalaveresiyle Sivassporumuz dördüncülüğe yerleştirilirken niye sesini çıkarmadı da şimdi ötmeye başlıyor.
Geçelim efendim bu ayakları, spor kamuoyu falan filan bunlar yalan şeyler, daha bir ay evvel CNN'de futbol manyağı, geri zekalılar kendi aralarında konuşurlarken ''Ya bu Sivas UEFA'ya gitmesin, başarısız olur, onun yerine BJK gitsin'' derken ve BJK'nin üzerinden yüz yıl geçse unutulmayacak 8-0 destanını(!) unutup, Sivassporumuz aleyhinde içlerindeki pisliği kusarken bizi hiç düşünmüyorlardı. Eminim yine düşünmüyorlar, bu haberi yapan heralde Bülent Hoca'ya motivasyon olsun diye yapmış...
Benim şahsi görüşüm, gençlerden kurulu kadroyla çıkalım, nereye kadar gidersek gidelim, hiç önemli değil. Asıl önemli olan bizim as futbolcuların dinlenip gelmeleri, çünkü onlara ligde çoooook çok ihtiyacımız olacak. Zira üç büyültülmüşle kesilecek hesabımız var!
|
Arkadaş çok doğru söylüyorsun. Ben burada İntertotoya katıldığımızda bazı kaygılarımın olduğundan bahsetmiştim. Tamam Avrupaya sesimizi duyuracağız. Tamam Sivassporumuz geçen yıl büyük başarılara imza atmıştır. Ama size basit geliyor çıkıp oynamak galiba. Arkadaşlar erken form tutmak ne demektir aranızda bana açıklamasını getirebilen varmıdır. Ben size kısaca anlatayım. Sezonu 2 ay önce açmak demek. 2 ay önce tatillerini yapmadan gelen topçu arkadaşlarımızı moral ve istirahatlerini yapmadan uzun bir maratona sokmak demek. Burası İngiltere değil Türkiye. Bizim takımımızın maddi olanakları belli. Alternatifimiz az geçen sene görmediniz galiba neler çektiğimizi. Bir Balili ve Sedat ın yokluğunu ne kadar çektik. Arkadaşlar biz gençlerle tamam Alanaya ya elendik ama dikkatinizden kaçtı galiba ligi (bana göre) üçüncü bitirdik. Yapmayın hocamızın bildiği mutlaka vardır. Ama düşüncelerinde haklıdır veya haksızdır o bizim şansımıza kalmış. Yaşı genç olan arkadaşlarımız intertotonun acısını bilmezler. Katılıp başarılı olan bazı takımlarımız o yıl liglerinde ya küme düştüler yada zor kurtardılar. Varsın gençlerimiz oynasın varsın hocamızın takdiri ile gitsin İntertoto... Zaten ilk turdaki rakibimiz fazla kuvvetli değil. Ama son rakibimiz çok kuvvetli. Hadi onu geçtik Uefa da son torbadayız arkadaşlar. Biz o zamana kadar hazırlık maçları dahil en az 5 maç oynuycaaz. millet dinlenirken bizler o sıcağın en sıkı olduğu zamanlarda idman ve maç trafiğine giriceez. Hani o medyanın zorlamasınıda anlamıyorum. Trabzonun Rum takımına elenirken aklı neredeydi. Beşiktaşın sekiz yediği zaman yada GS ın Kopenhaglara Tromsölere yenilirken ülke puanlarını Yunanistana kaptırırken ne düşündüler. Ben iddaa ediyorum Son hafta bizi yediler yiyende Futbol Federasyonudur. yoksa o Fenerin ölüsü Trabzondan Puanla gelirdi. O zaman biz bu medya içinmi gidiyoruz İnter-totya yoksa güzide şehrimizin güzide topçuları içinmi gidiyoruz. Bazı şeyleri söylerken heyecana kapılmadan düşünerek konuşalım. Ben başarısız olmak istemiyorum sakın kimse yanlış anlamasın. Ama erken form tutup Bank Asyanın yolunu tutmayalım arkadaşlar bu sene lig daha sıkı geçicek. Bırakın hocamız bazı dengeleri kurup ona göre mücadele etsin vede sonucuna iyi yada kötü katlanan TFF ve onun uyanık şakşakcıları çeksin. Biz her halukarda hiç bir zarar görmüyceeez hiiiççç merak etmeyin.
Saygılarımla...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|
|
|