Tekil Mesaj Gösterimi
--->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2
Alt 08.06.2008, 15:33   #28
izmirliyigido
Gast

Standart --->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2

Ben demiştim demek çok kolay ve herkesin tepkisini çeken bir cümledir ama ben kullanıyorum. Bu mağlubiyet 80'li yıllarda ki futbolumuzu hatırlattı. Futbol oynayamadan 2-0 yenilmek gerçekten iyi bir sonuç, çünkü pozisyon bulamadan onlarca pozisyon verdik. 2 tane yedik, 3 tane direkten döndü, 1 tane de ofsaytan golleri sayılmadı. Hepsi gol olsaydı 6-0 yenilmemiz işten değildi.

80 yıllarda da hep böyle avutulduk... İrlanda'ya, Çek'lere, Polonya'ya, Almanya'ya 3-0 , 4-0 yenilirdik, sonra da "Yenildik, ama ezilmedik" safsatalarıyla halkı uyuturlardı.

Şimdi de öyle... Sayın Fatih Terim, milli tecrübesi ortalama 10-15 olan gençlerle, gol ortalaması 3-4 olan futbolcularla macera arıyor. Değil kazanmak, ben gol atamadan şampiyanayı tamamlarız ve futbolcularımız erken tatile çıkarlar diyorum.

Dün Arda, Gökdeniz neden oynamadı, Nihat'a, Emre'ye, Gökhan'a neden bu kadar sabredildi anlamış değilim. Ama sayın Terim'in bir bildiği vardır. Mehmet Topuz, Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ı kadroya almadığına göre..

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...