Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: Sivasspor da Hakan ŞÜKÜR sesleri
Alt 08.06.2008, 23:00   #46
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: Sivasspor da Hakan ŞÜKÜR sesleri

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ESKİYE RAĞBET OLSA BİT PAZARINA NUR DOĞARMIŞ;Hakan Şükür ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri.Ama:O bir sembol oyuncu.Öylede kalması gerekir diye düşünüyorum.ARTIK YETER...Yaşı çok ilerledi.Kendine yakışır güzel bir jübileyle futbolu bırakması gerekir diye düşünüyorum.Onun kazanmadığı kupa;zafer kalmadı.Sivasspora bundan sonra ne verebilir bilemiyorum.Sivasspor geçen yıl Türkiye çapında popüler oldu.Anladığım kadarıyla bu yıl da yönetimimiz sivassporun popilitesinin devam etmesini istiyor.Yalnız unutulmaması gereken Hakan Şükür saatli bomba gibidir.Her an sivasporun ve Bülent uygunun elinde patlayabilir.Çok dikkat edilmesi gerekebilir.Hakan ŞÜKÜR G.S. CAMİASINA KENDİNİ İSBAT ETMEK İÇİN bize gelebilir.Sivasspor g.s dan çok farklı bir camia.Ayrıca onun isteyeceği parayı sivasspor nasıl verecek o da meçhul.mutlaka sponsor bulunmalıdır. Hakan'ın yerinde olsam Amerika veya BAE ya da Katar'dan bir takımla anlaşır;orada 1-2 yıl oynar sonra da ülkeme dönüp Türk futboluna hizmet ederdim.

SANA KATILMAMAK ELDE DEGİL...!
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır