Tekil Mesaj Gösterimi
--->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 10.06.2008, 03:29   #329
Antistanbul61
Yeni Yiğido

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Antistanbul61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sayın anti istanbul 61 kardeşşşşş
uyuma uyan bu yazı yazılalı ne kadar geçmiş bir baksana lütfen
3 yıl 3 ay önce öngörülmüş bir yazı efeleneceksen git trabzon semalarında efelen birader al bir daha oku
bu yazı 3 yıl 3 ay önce yazılmış bir zafer yazısıdır, geleceği gelemden görenlerin yazısıdır, hiç birşey tesadüf değil, paf ligi şampiyonu sivassa bunu biraz düşün tesadüfün yeri yok burada
hadi işine gittttttt
Öncelikle siz kardeş edebiyatını bir kenara bırakın . Sizin ağzınıza yakışşşşşmıyor . Bu işler öyle lafla olmaz.

Ben size bu yazının yazılış tarihi ile çıkarımda bulundum mu ? Bunuda nereden çıkardınız .

Yazılan şey 3 gün öncede yazılabilir 3 yıl öncede bu neyi değiştirir ? Belki 3 yıl önce yazılması benim yazdığım alıntıladığınız mesajdaki ifadelerimi daha kuvvetlendirir o kadar .

Ben forumda yazılan mesajın hangi tarihte yazıldığını görebiliyorum fakat öyle zannediyorum benim daha önce bu forumda yazdıklarımı göremiyorsunuz . Daha alıntıladığınız mesajda dahi ne yazdığını anlamadan ahkam kesmeniz başka nasıl açıklanır. Ne efelenmesi , kime efeleniyorum . Burada forum kurallarının izin verdiği ölçüde fikrimizi paylaşıyoruz . Çoğu zaman doğrudan aşağılamaları görmezden geliyoruz ki bununda sebebini açıkladık . Belliki asgari düzeyde paylaşım dahi sizi rahatsız ediyor . Tahmin ediyorum üç abinize mensup biri burada size ağzına geleni söyleseydi bu kadar rahatsız olmazdınız . Yani bu forumun içinde dahi istnbul popülizmine kurban giden gençlerimiz varken sizin kalkıp büyüklük muhasebesi yapmanız nasıl açıklanır .

Size tavsiyem yazdıklarımı dikkatle okuyun , anlamadıklarınızı sorun , onun üzerinden bir cevap yazacaksanız yazın .

Açıkçası söylemlerinizle vizyonunuzuda ortaya koyuyorsunuz . Henüz size yazılan bir eleştiriye tam karşılık düşecek cevap yazmaktan dahi yoksunsunuz .

Söylediklerinizle/söylenenlerle Sivaslı dostlarıma ve Sivasspor'a bakışım değişecek değil . Gerek yanımda çalıştırdığım bir çok Sivaslı kardeşim , gerek beşeri ilişkilerimiz yüksek kadim sivaslı dostlarım olsun bana sahip olmam gereken bakışı sağlıyor zaten . Ancak tarafıma ya da tarafı olduğum bir kuruma doğrudan yada dolaylı olarak karalama yıpratma eylemi olduğu zaman , bütün bunlardan önemlisi bir başka dinamik ile karşı karşıya getirilmek istendiği zaman mevcut haklarım dahilinde tepkimi çekinmeden ortaya koyarım .

Sivasspor'un şampiyon olduğu günde sokağa çıkıp bunun keyfini çıkaracak insanlardan biride benim . Benim gibi bir çok Trabzonlu yurttaşda aynı şekilde hareket edecektir , ahde vefa bunu gerektirir . Bunun tersi koşulların oluşması için mücadele edenlerin duyguları ise bizimki kadar saf değildir .

Bu işin bordosu mavisi kırmızısı beyazı yok . Anadolu toprağının kırkbin tonuyla ve onda büyüyen çınarlarıyla var olacağız .

İnsanlara olayları böyle anlatmalı , sporu-ekonomiyi-siyaseti istanbul ekseninden çıkarmalıyız . Yoksa körler sağırlar biribirini ağırlar , bu iş böyle gider .

Yani en başta dediğim gibi ; kardeşlik lafla olmaz .
Antistanbul61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır