01.07.2008, 09:35
|
|
|
YASAKLI ÜYE
231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL
Alıntı:
bayram Nickli Üyeden Alıntı
Doğru ise güzel bir şey gerçekten sivasımızda yaptı ama ne kadar toplandığına dair her hangi bir bilgi verilmedi bu kadar da başka takımı övecek şekilde bir haber değil bence bu kadarda abartma arkadaşım
|
Evt arkadaşım Sivasspor'da yapdı Medyada ''Yardım'' ''Yardım'' diye avaz avaz Başta sn uygun olmak üzere sesimiz soluğumuz çıktığı kadar bağırdık...Sen dur ben söyleyeyim 5058 Kampanyasından 16.000Sms Bu şu demek oluyor 16.000x5ytl=80.000 ytl ve diğer yardım gelirleride bu sene 300.000 ytl (max)civarı..Ve Bundan çok kısa zaman öncesine kadar Medyada Bu yardım kampanyasının olumsuzlukları herkes tarafından görüldü..Her ne kadarda başka Sivasspor yokda dediysek ne nafile kaç kişi elini cebine attı..Bende elbette gurur duyarak yazmak isterdim bu formu Sivasspor başlığında 'Fakat her zamann deriz ya 7.000.000 Nüfusumuz Sizlere soruyorum Bursa'lının Nüfusu kaç..? 2.500.000 civari vede sadece 4/1 i yerli diğer 4/3 ü göçmen..Yani bu suda demek oluyor diyebiliriz 650.000 civarı yerli Bursa halkı ve diğer Nüfusun geri kalanı İsdihdam yüzünden yerleşmiş İnsanlarımız ..Ben burda elbette Bursaspor'u örnek gösterebilirim bizlere en azından örnek olması açısından ve diğer husus ise Dışardan göç alan yerli olmasada dahi memlekete olma sahip çıkma birlik dayanışma örneği sergilemesi güzel...Sonra Bursaspor kardeş takımımız diyebilirim şu ana kadar hiç bir husumatimiz olmadı hatta ve hatta Bursa'dan TEXAS ile beraber Aynı Otobüsde Güle güle eğlene eğlene gittiğimiz günlerde oldu vede Bursa'ya ben gittiğimde inanılmaz derecede son derece mükemmel bir Misafirperverlik eşliğinde karşıladılar saolsunlar..Atılan ok uzatılan gül bir ömür can bedenden çıkmadıkça unutulmaz ..Ve İst'ye ne zaman gelirlerseki İş yerim de her zaman misafirim olmuşlar olmayada bir ömür devam edeceklerdir..
|
|
|