Tekil Mesaj Gösterimi
--->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL
Alt 01.07.2008, 10:59   #9
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL

Alıntı:
anilolcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne helal olsun kardeşim ben bursalı taraftarlarıda ankaragüçlü taraftarlarıda çok iyi tanıyorum sokaktaki öğrenciden bıçak zoruyla para alıyorlar ora parayıda kulübe yatırıryorlar böyle futbol sevdası olmaz olsun ama alnının teriyle kazandığı parayı veren abilerime ablalalrıma ve kardeşlerim diyecek hiç bir lafım yok benim demek istediğim aynanın görünen yüzü bu.

6 trilyon 759 bin 780 YTL para ?Bıçak yani haraçlamı toplandı..?.!Bu konuyu başka sitelerden değişik illerden gelen insanlarda okuyor ve Bursaspor taraftarıda okuyor Çamur atma asla Çamur atma Ne alaka konuyla şimdi alakası..Şimdis sadece sana soruyorum Bursasspor taraftarı olsaydın atıyorum 100 Ytl yardım etseydin ve bu senin yazmış olduğun yazıyı başkası yazsaydı o yazan hakkında sence ne düşünürdün..?İşde Sivas bundan kaybediyor Sivas'lı bundan kaybediyor ..Emeğe saygı bize ancak Helallll olsun demek düşer vede Diğer Takımlarla bu yazdıkların sakyesinde aramızda ister istemez hüsümet bağı meydana gelebilir .Düşünsene senin yazdığını 100.000 Kişilik üyeli bir Birkaç Bursasspor taraftarının üye olduğu siteye Kopyalayıp yapıştırıldığını..Bende olsam okuduktan sonra sitem eder hatta oldukça gerilebilirdim ve asla unutmaki hiç bir başarı tesadüf değildir bizlere sadece şunu söylemek düşer Helalll olsun vede Kayseri Gençler birliği maçında 100 Otobüs 70 Taxi Kayseri'lerin akın ettiğini vede 57 Trilyona Kayseri'nin stad yapdırdığını ben daha önceleri belirttim vede helall olsun dedim adamlara çünkü adamlar istekliydi başardılar unutmaki Şiddetle heyecan aşk duyulmayan işler her zaman kaybetmeye bir ömür mahkumdur..Biz hatırlayın Geçen sene Bülent uygun ne demişdi.?Kayserispor'un sıtadında alttan ısıtmalı vede açılır kapanma özelliğine sahip statda (belli bir bölümü)Kayserispor yönetiminden rica ederiz bizim coğrafi koşullar vede sahamızın durumu belli demişdi..Fakat kayserispor un sitelerinde bir çoğu formlarda 7.000.000 Sivas'lı bir stad damı yapamaz diye yüzlerce ibarelerine rastladık ve son derecede üzüldük onun için insan bazı konulara ister istemez kendini sitem etmeden alıkoyamıyor vede üzülüyor..
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...