06.07.2008, 16:50
|
|
|
YASAKLI ÜYE
231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL
Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı
Bursa ile Sivassporu karşılaştırmak hata bence. Bursadaki ekonomik durum ile Sivastaki ekonomik durumu önce bir göz önüne alacaksınız ondan sonra Bursa ile Sivası karşılaştıracaksınız. Bursada Sivasın nüfusu kadar irili ufaklı fabrika sayısı var arkadaşım. Sivasta en iyi maaşla çalışan insanlar asgari ücretle çalışıyor. Ya Bursada durum böyle mi ? Bursada bulunan bir fabrika sahibi 1.000 ytl verse zaten bu belirtilen tutar toplanır. Ya Sivasta ne fabrikası var ?? Bu yüzden biraz da toplumsal gelir seviyesini ve ekonomik refahı göz önünde bulundurursak daha isabetli olur diye düşünüyorum..
|
Tamam senin dediğin gibi olsun Sivas'da Askeri Ücret Sanırım 500 Ytl Bursa'da 1000 Ytl olsun ..Ben Sivas'da 1.000.000 Kişimi var sadece örnek Onları saymayın ' örneğin iş yok kabul sanayi diye tutturmuşsunuz Ne diyorum Elbette Sivas'i genel saymayın sanki 1.000.000 kişi boşda işsiz diyin ya Pekala 6.000.000 Nerede.?Nerede?Yavff Arkadaşlar ben konu sapıyor ben Sivas'ta Yaşayan İnsanlarımızdan beklentim diğer illere göre çok daha fazla değil hatta ve hatta en son sıralamalarda..Ben Şunu demek istiyorum o Belirttiğiniz Büyük illerdeki Fabrikalar inanınki bir çoğu bizim Sivas'lıların elinde inanın bana bir çoğu ben Sivas'dan (yaşayan insandan)beklentim maddi anlamda pek bir şey elbetteki isteyemem fakat herhalde 4 Eylül'e gitmemek gb bir konuda söz konusu oolamaz..Her kes demiş sanayi yok sanayi yok Bursa şöyle böyle eeeeee Seninde Hemşerin gitmeseydi vekya mecbur gitti diyenlere para kazandıktan sonra gelseydi Memleketine elbetteki Kayserideki Tr'nin en büyük organize sanayi sitelerinden birisinide biz yapardık..Arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum Sivasda yaşayan insanlara değinilmiş neden İzmir'deki İstanbul'daki'Ankarada'ki Bursa'daki 'Almanya'daki Austrıa'daki Belçika'daki Adeta birleşip İlçeler Koliniler haline gelmiş Sivas'lılardan bahsetmiyor Ben bu Konuyu sadece ÖRNEK Bizlere örnek olsun diye yazdım Vede Diyelimki 1.000.000 Sivas'lının hali bursa'lıdan kötü (Sivas da yasayan genel)6.000.000 nerede?Onuda bırakın 7.000.000 Sivaslının 5.000.000'u fakir 2.000.000 Milyonu nerdeee?Bu Sms Fiyasko ile sonuçlandığında hepimiz çok iyi biliyoruzki Gülünç tavırlar elde edindik Rakiplerimiz sayesinde Gerek Medya Gerek Tv organları sayesinde Onun için ne diyeyim bilemiyorum Ancak Küme düşeceğizki o zaman değer elden kaçdıktan sonra sanırım anlaşılsın..
|
|
|