Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.08.2005, 13:51   #11
sisortali
Acemi Yiğido

sisortali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisortali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar istediğiniz kadar Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray' antipati duyabilirsiniz. Ama şunu asla unutmamamız gerekiyor: Sivasspor geçen sene Fenerbahçe'nin altyapısından gelenlerin sayesinde süper lige çıktı. İsmail Kartal ve Can bunlara en güzel örnek. Bu gerçeği inkar etmemiz mümkün değil.
Örneğin ben hasta Beşiktaşlıyım. Ama son 2 senedir spor gazetelerinde ilk önce Sivasspor ile ilgili haberlere bakıyorum. Bir Sivaslı olarak bu bana gurur veriyor. Ali Sami Yen'de, İnönü'de, Kadıköy'de Olimpiyat'ta Sivasspor maçlarını seyrettim. Oraya gelenlerin çoğu Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Galatasaraylı ama herşeyden önce Sivaslılardı. İstanbulda derbi maçlarda birbirlerine düşmanca bakan yürekler artık SİVASSPOR için atıyor. Bu da bana büyük mutluluk veriyor.
Sivasım kendini bir toplasın hele. Sonra kendi ürününü de pazarlamasını herkesten iyi bilir. Gerçi fenerium mağazasına girmek benim de hiç mi ama hiç hoşuma gitmez. Ama SİVASSPOR formasını giymekten büyük mutluluk duyarım.
Demokrasilerde çare tükenmez. Fenerium ile ilgili işaretleri sökersin olur biter.
sisortali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır